Balaton Már csatlakoztam Köszi, most nem

Ne dőlj be a hazugságnak az Androidos telefonokkal kapcsolatban!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Május 25. Péntek - Orbán
Hírdetés
címkék: Érdekességek, Hírek, Külföld

Hazugság terjed az Interneten az Andoroidos telefonok hangrögzítéséről!

Hírdetés
Hírdetés
Ne dőlj be a hazugságnak az Androidos telefonokkal kapcsolatban!

Már megint egy hazugság a bulvár médiából, melynek sokan bedőltek, talán Te is!  Azt állítja a 444.hu hogy az engedélyed nélkül hangfelvételeket készít a telefonod. A valóság azonban…

Bejárta az Internetet az a hír, mely szerint a 444.hu újságírója „hatalmas leleplezést tett”, midszerint a telefonod mindenféle hangokat rögzít rólad tudtod nélkül. Az egész azonban nem más, mint egy felkapott bulvártrükk vagy pedig az Apple PR cikke, mellyel az Andoridos telefonokat akarja lehúzni. Ez egyáltalán nincs így! Nézzük, mi is a valóság!

Hírdetés

                                                     

Mi is az a Google hangalapú keresés? 

A Google hangalapú kereséses funkciója egy igazán hasznos fejlesztés, hiszen sokkal egyszerűbben és gyorsabban tudunk rákeresni az adott kifejezésekre ennek a funkciónak a segítségével. Sokan nincsen tisztában azzal, hogy a Google tárolja ezeket a kifejezéseket, az elhangzott szavakat, így azt bármikor visszahallgathatjuk. A Google azzal, hogy rögzíti ezeket a felvételeket, csak a felhasználók dolgát szeretné megkönnyíteni, hiszen a rögzítéssel tökéletesíteni tudja a nyelvfelismerő funkcióját, megtanulja a készülék tulajdonosának a hangszínét, valamint megtanulja azt is, hogy a felhasználó hogyan mondja ki a szavakat kifejezéseket. Sajnos az emberek többsége azonban nem szereti, ha bármilyen személyes adatot, információt tárolnak róla, ezért rossz néven veszik a Hangtevékenységek tárolását.

 

A következő oldalra lapozva eláruljuk, mi is az igazság, és milyen hazugságokkal van tele a sajtó! Elmondjuk azt is, hogyan kapcsolhatod ki a hangfelvétel funkciót!

Hírdetés
Hírdetés
Hírdetés

Ameddig a szem ellát - Mesebeli virágmező borítja a Káli-medencét!

Ameddig a szem ellát - Mesebeli virágmező borítja a Káli-medencét!

2018-05-16

Annyira jó volt látni szinte minden kertben, ahogy tüsténkednek az emberek, mindenki rohant a kertészetekbe, halomszámra vették a virágokat, hogy pár órával később már a saját otthonukat díszítsük ezekkel a szépségekkel.

Európa leggyönyörűbb épületei, amelyek az UNESCO védettségét élvezik

Európa leggyönyörűbb épületei, amelyek az UNESCO védettségét élvezik

2018-05-02

Kontinensünk telis tele van szebbnél szebb, felbecsülhetetlen értékű építészeti mesterművekkel, amelyek mind egy-egy korszak emlékét őrzik. Ezek közül nem keveset az UNESCO is felvett a Világörökségi Listájára, biztosítva ezzel, hogy még sokáig gyönyörködhessünk bennük.

Csodálatos helyek, ahonnan kitilthatják a turistákat

Csodálatos helyek, ahonnan kitilthatják a turistákat

2018-04-18

Rengeteg gyönyörű hely van a világon, ami emberek millióinak szerepel a bakancslistájátn. Ám sok ezek közül nem marad turistaparadicsom. Ezekről a helyekről tiltották ki, vagy készülnek kitiltani a turistákat, mert olyan mértékeket öltött már a turizmus, hogy az adott hely, vagy látványosság, már nem bírja el a tömeget.


2018-03-22 Itt találod Európa legnagyobb üvegházi banánültetvénye

Az egyik legismertebb trópusi gyümölcs a banán. Számtalanszor láttunk már a TV-ben az Egyenlítőhöz közeli országokban a hatalmas banán ültetvényeket. Európában csupán néhány helyen tudják termeszteni, hiszen rengeteg napsütés, meleg éghajlat és magas páratartalom kell a növénynek a fejlődéshez. Sose hatlálnád ki, hogy hol található Európa legnagyob

2018-03-22 Akkor és most! Nézzük meg mi történt 130 éve és most a Tiszán!

A múlt héten ünnepelték a szegedi árvíz évfordulóját, ma pedig a Víz Világnapját. Ez idő közben pedig teljes az ár- és belvíz készültség a Tisza teljes itthoni szakaszán. Hatalmas területek vannak már víz alatt, és sok folyó még nem érte el a tetőzést. Nézzük meg, mi történt több mint 130 évvel ezelőtt és mi a helyzet a Tiszán a napokban.

2018-03-21 Állatfajok, amivel már sose találkozunk a Földön

Nap mint nap elveszítünk egy kicsit a természetből és a földi élet csodáiból. Nem tartozik kivétel alá ez alól sajnos az állatvilágunk sem. Nézzétek mi minden tesz az ember azért, hogy megmentsen kihalás szélére sodródott állatfajokat és melyek azok, amelyeket a közelmúltban vesztettünk el. Ezzel a három állatal már biztos nem fogunk találkozni.

2018-05-09 Romantikus európai városok, amik több figyelmet érdemelnek

Minden kontinensnek megvannak a maga szépségei, de ha a romantikáról van szó, akkor Európa kétségtelenül az élen jár a szerelmes párok szívéért folyó versenyben.

Főszerepben az apák! Hamarosan itt van az Apák napja!

Kiharcolt vagy reális ünnep? Sokszor tapasztalhattuk már meg, hogy ha valaki az ’Apák napját’ emlegeti, sokaknak szarkasztikus mosoly ül ki az...

A Balatonon túl is van élet – Magyar tavak, amiket érdemes meglátogatni nyáron!

Magyarország legszebb tavait mutatom most be nektek, ezzel is bebizonyítva azt, hogy a Balatonon túl is van élet! Ismerjétek meg kis hazánk meseszép...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb magyarországi hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.