Balaton Már csatlakoztam Köszi, most nem

Balatonátúszás helyett Balatonátcsúszást terveznek!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Május 25. Péntek - Orbán
Hírdetés
 | Szerző: Sz.F.
címkék:

Balatonátúszás helyett Balatonátcsúszást terveznek!

Hírdetés
Hírdetés
Balatonátúszás helyett Balatonátcsúszást terveznek!

Akkora a jég a Balatonon, hogy a nyári Balatonátúszás téli változatát tervezik, nevezetesen a Balatonátcsúszást!  Érdekes, de nem veszélytelen programnak ígérkezik, nézzük a részleteket!

 

Nagyon régen volt ilyen hosszantartó hideg, mint amilyen most van, ennek köszönhetően sorra nyílnak meg a jégpályák a Balaton környékén is. A Balaton jege tökéletesen alkalmas a téli sportolásra, végre igazi téli szezon van a Magyar Tengernél. Nem csak a jégvitorlázók és a korcsolyázók látogatják most a Balatont, hanem a turisták is, ugyanis a befagyott tó csodálatos látványt nyújt. Ezen a héten ennek megfelelően nem csak a nagyobb városok, hanem a kisebb települések is megnyitották a kijelölt jégpályákat, számos programot biztosítanak a Balaton mentén.

Hírdetés

 

Siófokon például nagyjából 30 centiméter vastagságú a jég, az előző héten több mint 5 000 ember korcsolyázott itt, ezen a hétvégén megduplázták a pálya méretét, de nem csak Siófokon, hanem Balatonfüreden, Keszthelyen illetve Tihanyban is ugyanez a helyzet. A következő oldalon folytatom! 

 

Hírdetés
Hírdetés
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb magyarországi hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.