Büntetés a csúszós járda miatt!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. November 20. Hétfő - Jolán
Hírdetés
 | Szerző: Sz.F.
címkék: Érdekességek

Börtön is járhat a csúszós járda miatt!

Hírdetés
Hírdetés
Büntetés a csúszós járda miatt!

Komoly büntetésre számíthat az a lakástulajdonos, akinek a járdája csúszik, érdemes odafigyelnünk, nem csak a büntetés miatt, hanem azért is, hogy elkerüljük a baleseteket! A cikkben megmutatjuk a tarifákat! 

 

Már elég régóta tart a hideg és a fagy, sajnos a járdák többségét jégtakaró borítja még mindig, sok helyen nem takarítják a gyalogos közlekedő utakat, ez pedig súlyos következményekkel járhat. És nem csak a büntetés miatt kellene odafigyelnünk fokozottan, hanem a balesetekre is, ugyanis a jéggel borított járda hihetetlen veszélyeket rejt magában, főleg az idősek esetében.

Hírdetés

 

 

Eddig is közösségellenes magatartásnak számított az, ha az ingatlantulajdonos nem gondoskodott arról, hogy az ingatlana előtt lévő járda hó-, és síkosság mentes legyen. Az eddigi helyszíni bírságot azonban eltörölték, a büntetés mértéke viszont sokkal magasabb, mint eddig, akár börtönbüntetés is járhat a gondatlanságért! A következő oldalon részletesen elmondjuk, milyen büntetésre lehet számítani és mit kell tenni azért, hogy megelőzzük a bajt! 

 

Hírdetés
Hírdetés

Nostradamus 2018-as jóslatai

Nostradamus 2018-as jóslatai

2017-11-13

Nostradamus számtalan jóslata bekövetkezett az évek során, mostani cikkünkben azokat a jövőbe látásokat osztjuk meg, amelyek a 2018-as évről szólnak!

Rejtélyes történetek, amelyekre nincs magyarázat

Rejtélyes történetek, amelyekre nincs magyarázat

2017-11-12

Véletlen egybeesések csupán, vagy logikus események sorozata? Megtörtént esetek, amelyek ellentmondanak a józan észnek. Döntsd el magad, léteznek-e ekkora véletlenek!

Gyógyító helyek Magyarországon

Gyógyító helyek Magyarországon

2017-11-10

Ismerkedjünk meg együtt Magyarország gyógyító helyeivel, olyan helyeket mutatok be nektek, amik különleges, gyógyító erővel rendelkeznek. Ide érdemes ellátogatni!


2017-11-10 Gyerekkorunk nagy kedvence - Készítsünk túrós batyut!

Sokunk nagy kedvence volt régen és ma is, viszont manapság már nem olyan finom sajnos, mint annó! Éppen ezért mutatom nektek egy nagyon szuper túrós batyu receptet!

2017-11-13 15 játszótéri játék a régmúltól - Emlékszel még mindegyikre?

Biztos vagyok benne, hogy mindenki emlékszik ezekre a játszótéri eszközökre, én nagyon szerettem az összeset, számtalan emléket őrzök velük kapcsolatban!

2017-11-15 Legyen tökéletes a rendezvényed!

Esküvő, születésnap, termékbemutató, céges rendezvény. A lényeg, hogy szervezést igényel. Varázsolj bármilyen eseményt tökéletessé, hogy a résztvevők imádják!

2017-11-15 Luca-napi hagyományok Magyarországon

Luca-napi babonák, Luca-napi népszokások, Luca-napi hiedelmek, Luca-napi hagyományok Magyarországon. Ismerd meg a Luca-napi népszokásokat Magyarországon!

Undorodom ezektől a "politikusoktól!" Gulyás Márton elmész te a francba!

Ki a fene az a Gulyás Márton, és miért teheti tönkre mások megélhetését önérdekből? Legyen már elég a megélhetési politikusokból! Takarodjatok!  

Így készül a nagyi gyógyító tyúkhúslevese

Ha vasárnapi ebédről vagy fejfájásról, esetleg gyomorpanaszokról van szó, akkor sokan azonnal a nagyi csirkehúslevesére gondolunk. Ahány ház, annyi...