Konferencia helyszín a Balatonon: gyönyörű kilátás, hangulatos környezet. A Balaton tökéletes konferencia helyszíneket kínál! Szakadj ki a fővárosból!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. December 11. Hétfő - Árpád
Hírdetés
 | Szerző: CZs
címkék: Érdekességek, Utazás

Kiváló konferencia helyszínek a Balatonon

Hírdetés
Hírdetés
A legjobb konferencia helyszínek

Mitől jó egy konferencia? A tudásmegosztástól, az egyező érdeklődésű vagy hivatású személyek talákozásától, a megfelelő szervezéstől, és a tökéletes helyszíntől. A konferencia esélyt ad arra, hogy a nagy városból kiszakadva egy vidéki településen üljenek össze a meghívottak, és bővítsék ismereteiket, osszák meg tapasztalataikat. A Balaton partján számos elsőrangú helyszín található, ahol egy konferencia valódi élménnyé válhat.

Konferencia Balatonfenyvesen

 

Ha több napon át tartó konferenciát tervezünk, akkor kifejezetten érdemes a balatoni települések közül válogatnunk. Attól függően, hogy milyen témában és milyen céllal rendezünk konferenciát, számos fantasztikus helyszín közül válogathatunk. Ráadásul a balatoni települések hangulata, a tó közelsége és az atmoszféra sokat hozzáadhatnak rendezvényünkhöz.

Hírdetés

Balatonfenyves a déli parton található, Keszthelytől 19 kilométerre. Kifejezetten alkalmas konferenciák lebonyolítására olyan cégek és társaságok számára, akik a rohanó világban szeretnének megállni egy pillanatra. A családias légkör, a végtelen nyugalom, a friss levegő megkoronázza a rendezvényt és megajándékozza a szervezőket és résztvevőket varázslatos hangulatával. Ha figyelünk arra, hogy a meghívottaknak ne csupán a szoros programtervhez kelljen igazodniuk, de szabadidővel is rendelkezzenek, akkor valóban tökéletes konferenciát szervezhetünk. Egy rövid séta vagy egy kis biciklizés a parton felfrissíti a testet és az elmét, hogy később ismét kreatívan, tudásra éhezve térhessenek vissza a résztvevők konferenciánk helyszínére.

 

Konferencia helyszín Balatonfenyvesen

 

Balatonfenyves egyik gyöngyszeme a Fenyves Yacht Club Hotel, ami remek helyszín szinte bármilyen rendezvényhez. Gyönyörű szobákkal, kifogástalan ételekkel, egy varázslatos kikötővel, valamint fantasztikus kilátással várják az érkezőket. Bicikliközpontjuk nagyszerű lehetőséget biztosít egy kis sportolásra, élményközpontjuk garantálja az esti kikapcsolódást. Emelett végre nem kell, hogy a konferencia a családtól távol töltött napokat jelentse, hiszen ha van lehetőségünk a résztvevők családtagjait is meginvitálni, akkor számukra is csodás napokat biztosíthatunk. Ismerd meg a hotelt honlapjáról: Hotel Balatonfenyves, és nézd meg ide kattintva, miért is kiváló konferencia helyszín Balatonon! Az alábbi linken a szobafoglalás is lehetséges.

Hírdetés
Hírdetés

Kiváló konferencia helyszínek a Balatonon

Kiváló konferencia helyszínek a Balatonon

2017-10-06

A balatoni településekre nem csupán nyaralás céljából látogathatunk el, hiszen kiváló konferencia helyszínek is találhatóak a "magyar tenger" partján!

Erdély madártávlatból - Torockó és a fölé magasodó Székelykő

Erdély madártávlatból - Torockó és a fölé magasodó Székelykő

2017-10-24

Ötvös Sándor elkészítette a sorozat harmadik részét, ezúttal Torockó és a fölé magasodó Székelykő került a főszerepbe, nézzétek meg ti is a nem mindennapi felvételt!

Legyen tökéletes a rendezvényed!

Legyen tökéletes a rendezvényed!

2017-11-15

Esküvő, születésnap, termékbemutató, céges rendezvény. A lényeg, hogy szervezést igényel. Varázsolj bármilyen eseményt tökéletessé, hogy a résztvevők imádják!


2017-11-15 Ünnepi menyegzők új köntösben

Tanácstalan vagy az esküvői helyszín kiválasztásával kapcsolatban? Mi megkönnyítjük a választást! E három helyszín láttán sokkal könnyebb lesz a döntés!

2017-10-04 Biciklizz a Balaton körül

Egy kerékpártúra ősszel is kiváló kikapcsolódás lehet, amelyhez a Balaton számos nagyszerű helyszínt biztosít Neked! Tekerd körbe a "magyar tengert"!

2017-09-25 5 kihagyhatatlan látnivaló az Aggteleki Nemzeti Parkban

Ismerd meg az Aggteleki Nemzeti Park több mint 20 hektáros területének 5 kihagyhatatlan látványosságát, és látogass el Te is a nevezetességekhez!

2017-09-09 Így fest a Madarasi-Hargita madártávlatból!

A Madarasi-Hargitát, a Libán-tetőt, és a Zetelaki-víztározót tekinthetjük meg egy nem mindennapi drónvideón, így fest Erdély madártávlatból! Madarasi-Hargita

Németül tanulsz és rohadt uncsinak találod?

Németül tanulsz és rohadt uncsinak találod? Én is. Vagyis találtam eddig. De amit mutatok, az téged is meglep majd! Na nem egy kamu csoda módszerbe...

Pár szem krumpli kell a magyarok egyik nagy kedvencéhez!

A magyarok egyik legnagyobb kedvence, amit biztos vagyok benne, hogy te is nagyon szeretsz! Nem kell hozzá sok minden, most pedig meg is mutatom nektek a...