Bemutatjuk a belváros három legjobb vendéglátóhelyét, ha egy kis nyugalomra vágysz.

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. November 20. Hétfő - Jolán
Hírdetés
 | Szerző: vcs
címkék: Gasztronómia, Magyar

A legjobb diszkrét vendéglátóhelyek, ha mellőznéd a tömeget

Hírdetés
Hírdetés
Legjobb vendéglátóhelyek a nyugalomra vágyóknak

Te sem szeretsz tömegben és zsivajban étkezni? Nyakunkba vettük a várost annak reményében, hogy megtaláljuk Budapest rejtett gyöngyszemeit. Szerencsére kutatásunkat siker koronázta, melynek eredményét most megosztjuk veletek. Bemutatjuk a belváros három legjobb vendéglátóhelyét, ha egy kis nyugalomra vágysz.

 

Vacsora a Budai Vár falainak ölelésében

 

Bár a Budai Vár – a belvárostól néhány percnyire - Budapest elsőszámú turisztikai látványossága, mégis bármikor erre visz utunk, tudjuk, hogy biztosan találunk majd olyan helyet, ahol nyugalmas körülmények között fogyaszthatjuk el ebédünket, vacsoránkat. Ráadásul minderre festői környezetben van lehetőségünk, hiszen a Budai Várnegyed minden része a megelevenedett történelem. Országunk egyik leggyönyörűbb épülete – a Mátyás-templom – mellett akadtunk rá a Budai Vár gasztronómiai ékszerdobozára, a Pest-Buda Vendéglőre, amelyet így tudnánk jellemezni: „egyszerűen nagyszerű”.

Hírdetés

 

 

A megjelenésében is diszkrét étterem piros kockás abroszaival a Fortuna utcában található; a kedves kiszolgálás, a nagymama konyháját idéző magyaros ételek és a meghitt nyugalom pedig tökéletes választássá teszik ezt a vendéglőt mindazok számára, akik meghitt körülmények között szeretnék elfogyasztani vacsorájukat, vagy megpihennének valahol egy ital társaságában.  Részleteket ide kattintva olvashattok: étterem a Budai Várban.

Hírdetés
Hírdetés

A magyarok karácsonyi finomsága - Diós kosárka

A magyarok karácsonyi finomsága - Diós kosárka

2017-11-13

Készítsünk isteni finom, utánozhatatlan karácsonyi süteményt, mostani cikkünkben elmondjuk nektek, hogyan készül a diós kosárka, a magyarok kedvence!

Csörögefánk (forgácsfánk) recept

Csörögefánk (forgácsfánk) recept

2017-10-26

A csörögefánk a magyarok egyik legkedvesebb eledelét mutatom most be nektek, ismerkedjetek meg a csörögefánkkal, cikkünkben egy szuper receptet is találhattok!

Gyerekkorunk nagy kedvence - Készítsünk túrós batyut!

Gyerekkorunk nagy kedvence - Készítsünk túrós batyut!

2017-11-10

Sokunk nagy kedvence volt régen és ma is, viszont manapság már nem olyan finom sajnos, mint annó! Éppen ezért mutatom nektek egy nagyon szuper túrós batyu receptet!


2017-11-10 Gyógyító helyek Magyarországon

Ismerkedjünk meg együtt Magyarország gyógyító helyeivel, olyan helyeket mutatok be nektek, amik különleges, gyógyító erővel rendelkeznek. Ide érdemes ellátogatni!

2017-11-15 Luca-napi hagyományok Magyarországon

Luca-napi babonák, Luca-napi népszokások, Luca-napi hiedelmek, Luca-napi hagyományok Magyarországon. Ismerd meg a Luca-napi népszokásokat Magyarországon!

2017-11-10 Magasabb nyugdíj novemberben

Elkezdődtek a prémiummal és a kiegészítő emeléssel megnövelt nyugdíjak kifizetése novemberben! Akár 25 ezer forinttal is többet kaphatnak a nyugdíjasok!

2017-11-09 Elsétálási jog Magyarországon! Adósok mentesülnek a tartozás alól

A következő fél év alkalmat teremthet az ún. elsétálási jog magyarországi bevezetésére, mellyel adósok százezrei mentesülhetnek a fennmaradó tartozásuk alól!

Undorodom ezektől a "politikusoktól!" Gulyás Márton elmész te a francba!

Ki a fene az a Gulyás Márton, és miért teheti tönkre mások megélhetését önérdekből? Legyen már elég a megélhetési politikusokból! Takarodjatok!  

Így készül a nagyi gyógyító tyúkhúslevese

Ha vasárnapi ebédről vagy fejfájásról, esetleg gyomorpanaszokról van szó, akkor sokan azonnal a nagyi csirkehúslevesére gondolunk. Ahány ház, annyi...