Bemutatjuk a belváros három legjobb vendéglátóhelyét, ha egy kis nyugalomra vágysz.

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Szeptember 24. - Gellért
Hírdetés
 | Szerző: vcs
címkék: Gasztronómia, Magyar

A legjobb diszkrét vendéglátóhelyek, ha mellőznéd a tömeget

Hírdetés
Hírdetés
Legjobb vendéglátóhelyek a nyugalomra vágyóknak

Te sem szeretsz tömegben és zsivajban étkezni? Nyakunkba vettük a várost annak reményében, hogy megtaláljuk Budapest rejtett gyöngyszemeit. Szerencsére kutatásunkat siker koronázta, melynek eredményét most megosztjuk veletek. Bemutatjuk a belváros három legjobb vendéglátóhelyét, ha egy kis nyugalomra vágysz.

 

Vacsora a Budai Vár falainak ölelésében

 

Bár a Budai Vár – a belvárostól néhány percnyire - Budapest elsőszámú turisztikai látványossága, mégis bármikor erre visz utunk, tudjuk, hogy biztosan találunk majd olyan helyet, ahol nyugalmas körülmények között fogyaszthatjuk el ebédünket, vacsoránkat. Ráadásul minderre festői környezetben van lehetőségünk, hiszen a Budai Várnegyed minden része a megelevenedett történelem. Országunk egyik leggyönyörűbb épülete – a Mátyás-templom – mellett akadtunk rá a Budai Vár gasztronómiai ékszerdobozára, a Pest-Buda Vendéglőre, amelyet így tudnánk jellemezni: „egyszerűen nagyszerű”.

Hírdetés

 

 

A megjelenésében is diszkrét étterem piros kockás abroszaival a Fortuna utcában található; a kedves kiszolgálás, a nagymama konyháját idéző magyaros ételek és a meghitt nyugalom pedig tökéletes választássá teszik ezt a vendéglőt mindazok számára, akik meghitt körülmények között szeretnék elfogyasztani vacsorájukat, vagy megpihennének valahol egy ital társaságában.  Részleteket ide kattintva olvashattok: étterem a Budai Várban.

Hírdetés
Hírdetés

15 dolog, amit a külföldiek meglepőnek találnak Magyarországban

15 dolog, amit a külföldiek meglepőnek találnak Magyarországban

2017-09-14

15 dolgot mutatok most nektek, melyekkel nagyon könnyedén lephetsz meg minden külföldit. Ezt a 15 dolgot mindenkinek ismernie kellene, olvasd el cikkünket, megéri!

Dolgok, amikre magyarként joggal lehetünk büszkék!

Dolgok, amikre magyarként joggal lehetünk büszkék!

2017-09-19

Ezekre a dolgokra méltán lehet minden magyar nagyon-nagyon büszke, a most következő cikkünkben olyan dolgokat mutatok be nektek, melyek világíresek lettek!

Ilyen erő lakozik a hagyományos magyar építészetben

Ilyen erő lakozik a hagyományos magyar építészetben

2017-09-19

A hagyományos magyar építészetben olyan erő lakozik, amit mindenkinek meg kell ismerni! A régi magyar épületek nem véletlenül váltak nagyon gyorsan világhírűvé!


2017-09-21 A hangulatos Hollókő

Hollókő hangulata az építészetéből és kultúrájából fakad, így nem is csoda, hogy a település az UNESCO Világörökségi Listájának része!

2017-09-11 A Gyulai vár bemutatása

Ismerjétek meg ti is Közép-Európa egyetlen éppen maradt síkvidéki téglavárát, ami nem más, mint a Magyarországon található Gyulai vár! Mesés története van!

2017-09-10 Te tudod, hogy melyik megyének mi a székhelye? Teszteld a tudásodat!

Hazánk közigazgatásilag 19 megyére osztott, de sokan nem tudják, hogy melyik megyének melyik megyeszékhelyű város áll az élén. Most letesztelheted a tudásodat!

2017-09-07 Amikre büszkék lehetünk: a hungarikumok - 1. rész

Minden magyar méltán lehet büszke hungarikumainkra, most következő cikkünkben be is mutatjuk nektek azokat a dolgokat, amik mára hungarikumok lettek!

Ismét magyar város főterét választották Európa legszebbjének!

2016-ban is egy magyar város főterét választották a legszebbnek, akkor Mosonmagyaróvárra lehetünk nagyon...

Nagyon korán érkezett a havazás, nézzük, mire számíthatunk!

Amíg Magyarországon szinte megállás nélkül esett az eső, addig máshol havazásra kellett...