Balaton Már csatlakoztam Köszi, most nem

Íme ez szerepel a legnépszerűbb városok közt idén

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Május 25. Péntek - Orbán
Hírdetés
címkék:

Magyar város az idei év legnépszerűbjei között

Hírdetés
Hírdetés
Ez a város a legszebbek között

A Lonely Planet összeállította 2017 legjobb országainak, régióinak, városainak, és ár/érték arányú célpontjainak listáját, amelyek közül az utóbbira egy magyar város is felkerült. 

Külön érdekesség, hogy a lista top pozícióiban csupán egy európai állam szerepel. Kimaradt Izland is, ami az elmúlt évek során top úti célnak számított. Büszkén jelenthetjük azonban, hogy Debrecen felkerült a legjobb ár/érték arányú városok közé, méghozzá az igen előkelő ötödik helyre.

Hírdetés

 

„Budapesten túl rejtőzködik Debrecen, Magyarország második legnagyobb városa, és az alacsony magyar árak központi városa. Az európai fapados légitársaságoknak köszönhetően immár hét másik országgal is összeköttetésben áll, így a város a külföldi látogatók előtt is egyre jobban kezd megnyílni. Debrecen gazdag történelemmel rendelkezik, de a modernebb befolyásoló tényezők hatására egy kifejezetten modern művészeti helyszínné vált, ahol nyáron életre kelnek a fesztiválozókkal teli utcák. Ami igazán megkülönbözteti Debrecent a többi várostól, az félreeső elhelyezkedése a Magyar Alföld szélén. A „magyar cowboyok” és a Hortobágyi Nemzeti Park a mai napig a hagyományos magyar élet emlékeit idézi fel a térségben.” írja a Lonely Planet Debrecenről.

 

A következő oldalon mutatunk néhány listát a világ idei legnépszerűbb országairól és városairól. 

 

Hírdetés
Hírdetés
Hírdetés
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb magyarországi hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.