Balaton Már csatlakoztam Köszi, most nem

Több mint hatékonyak az új szupertreffipaxok

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Május 25. Péntek - Orbán
Hírdetés
címkék:

Ennyire hatékonyak az új szupertraffipaxok

Hírdetés
Hírdetés
Nagyon hatékonyak az új traffipaxok

Megoszlottak arról a vélemények arról, hogy valójában mennyire hatékonyak az új szupertraffipaxok. Az első adatok szerint nagyon is azok. Megdöbbentő a hatékonyságuk. 

 

“Nem mér ezt, nem lát azt, mindent nem tud figyelni úgy sem”. Ezek voltak a kezdeti vélemények az új Traffipaxokról, melyek a szupertraffipax néven kerültek be a köztudatba. A számok nem hazudnak, így láthatjuk pontosan, hogy mekkora tévedés is volt azt hinni, hogy ezek az eszközök nem annyira hatékonyak. 

 

A vezess.hu utánakérdezett az igazságnak és velünk együtt valószínűleg ugyan úgy meglepődött a kapott válaszokon. 2017 első félévében csak a sebességtúllépés miatt  6,582 milliárd forint bírság került kiszabásra a szupertraffipaxok felvételei alapján.  Összességben több, mint 190 ezer darab bírságot róttak ki a rendőrök.

Hírdetés

 

2016 egészében összesen 8,973 milliárd forint volt a rendőrség bevétele a szabálysértésekből, melyet  265 731 eset alatt gyűjtöttek be.  Tehát fél év alatt megvolt a tavalyi év büntetés összegének a 73 %-a. Ez már önmagában is irtózatos adat.

 

Hírdetés
Hírdetés
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb magyarországi hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.