Hírek a technológia világából

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. November 20. Hétfő - Jolán
Hírdetés

Technológia

Érdekes cikkek, hírek a technika világából: luxusautók, órák, repülők, telefonok, számítástechnika, mobiltelefonok és minden egyéb érdekes technikai újdonság és áttörés! 

2017.11.19.

Ne dőlj be a hazugságnak az Androidos telefonokkal kapcsolatban!

Hazugság terjed az Interneten az Andoroidos telefonok hangrögzítéséről!

Már megint egy hazugság a bulvár médiából, melynek sokan bedőltek, talán Te is!  Azt állítja a 444.hu hogy az engedélyed nélkül hangfelvételeket készít a telefonod. A valóság azonban…

2017.11.08.

Így szárítsd a ruháidat szárító nélkül – Nagyanyáink spórolós trükkje!

Házi praktikák ruhaszárításra

Ezek a remek trükkök főleg télen fognak sokat segíteni, mivel ilyenkor csak a lakásban tudjuk szárítani a ruhákat, ami pedig, mint tudjuk, eléggé egészségtelen! Nagyanyáinknak nagyon sok praktikájuk volt szerencsére, így a téli ruhaszárítást is megoldották! 

2017.10.29.

Ne száríts ruhát a szobában

Soha többé nem fogod a szobában szárítani a ruhákat, ha elolvasod ezt a cikket!

Egy cikk, amit mindenkinek el kell olvasni mindenképpen! Biztos vagyok benne, hogy te is a szobában szárítod a kimosott ruhákat, ugye? Inkább mondj le erről a műveletről, ugyanis halálos kimenetelű is lehet! Nézzük, miért! 

2017.09.20.

Érdekességek a magyar ABC körül

Érdekességek a magyarok régi ábécéjéről

A számos híres magyar történelmi kincs között gyakran elvesznek azok a ritkán emlegetett, de nem kevésbé érdekes és jelentős érdekességek, amelyek nemzetünk örökségének fontos részét képezik. Ilyen a...

2017.08.29.

Drón vásárlás

Élménybeszámoló - Kipróbáltuk a legprofibb drónt

Az elmúlt 1-2 évben szinte ellepték az internetet a drónokkal készített légi felvételek, melyek úgy festenek mintha egy hollywoodi szuperprodukció keretein belül készültek volna. Kis csapatunk tehát elhatározta, hogy mi magunk is megnézzük, mire a nagy felhajtás.

2017.08.22.

Híres magyar találmányok

Ezek a legzseniálisabb magyar találmányok

A világ sokkal hátrébb lenne, ha a magyarok kreativitása nem lenne. A mindennapok lennének sokkal nehezebbek, ha ezeket nem találták volna fel anno honfitársaink. 

2017.08.20.

Íme, a világ 10 legszebb operaháza

Íme, a világ 10 legszebb operaháza

Tarts velünk egy világkörüli túrára, amely során meglátogatjuk a leggyönyörűbb operaházakat Európa régi koncerttermeitől kezdve a modern építészet remekműveiig.

2017.08.14.

A világhírű Rubik-kocka

Rubik Ernő kockája: több mint egy fejtörő

Hogyan vált Rubik Ernő szerény kockája egy magyar geometriai fejtörőből a világ egyik legnépszerűbb kulturális jelenségévé, amelyet az egész bolygón bárki azonnal felismer?címkék: