Tengerparti medence Európában

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Szeptember 24. - Gellért
Hírdetés
 | Szerző: SZ.F.
címkék: Érdekességek, Európa, Külföld, Utazás

Európa legnagyobb tengerparti medencéjét mutatjuk be nektek!

Hírdetés
Hírdetés
Tengerparti medence Európában

Nem régen nyitotta meg kapuit Európa legnagyobb tengerparti medencéje, ami a görögországi Mykonos szigeten található SantAna Beach, Ismerkedjünk meg vele közelebbről! 

A SantAna Beach egy óriási tengerparti komplexum, ahol mindent megtalálhatunk, ami csak szükséges a fantasztikus nyaraláshoz. Vannak itt tengerparti éttermek, klubok, szállodák, nyugágyak, napernyők. Az üdülő ráadásul mesebeli környezetben terül el, Agia Anna területén, közvetlenül a homokos tengerparton, alkalmunk nyílik arra, hogy egész nap átéljük a mágikus pillanatokat!

Hírdetés

 

A Naxos egyike a legszebb görögországi szigeteknek, melyek világhíresek homokos strandjaikról, a táj változatosságairól, a műemlékeiről és festői falvaikról. Az Agia Anna pedig az egyik legszebb területe a Naxos-szigeteknek, melyet finom homokos strandjairól neveztek el.

 

Az üdülő nagyjából hat kilométerre található Naxos városától, évente számtalan látogatót vonz. Régebben egy halászfalu volt, most viszont aranyló homokos tengerpartja miatt népszerű üdülőhely lett. Agia Anna-ban van egy kikötő is, ahol szervezett sétahajókázás indul a közeli szigetekre. A következő oldalon még több érdekesség, videó, és kép vár rátok!

 

Hogy tetszik neked ez a tengeparti medence?

 

Hírdetés
Hírdetés

Római utazás - mire érdemes figyelni?

Római utazás - mire érdemes figyelni?

2017-09-21

Róma fantasztikus látnivalókkal rendelkezik, így egy utazás során biztosan rengeteg élménnyel gazdagodhatunk! Érdemes azonban odafigyelni néhány dologra!

Erdély kulturális útmutatója

Erdély kulturális útmutatója

2017-08-12

Erdély Európa legjobban megőrzött középkori területeinek otthona, ahol a történelmi városok a mai napig is szinte érintetlenül állnak. Ismerjük meg Erdélyt

Lélegzetelállító drónvideó Székelyföldről

Lélegzetelállító drónvideó Székelyföldről

2017-08-25

Nem mindennapi drónvideó készült Székelyföldről, érdemes megnéznie mindenkinek, csodálatos felvétel, szinte már ott is érzem magam újra! Erdélyi drónvideó


2017-07-30 Európa legnagyobb tengerparti medencéjét mutatjuk be nektek!

Ismerjük meg együtt Európa legnagyobb tengerparti medencéjét, ami a görögországi Mikonosz szigeten található! Mi nagyon szeretjük! Tengerparti medence, Görögország

2017-09-23 Ismét magyar város főterét választották Európa legszebbjének!

Európa Legszebb Főterének választották Kaposvár főterét, hatalmas elismerés érte ismét Magyarországot! Kaposvár főtere lett Európa legszebb főtere, ismerd meg te is!

2017-07-25 Németország legszebb hegye a Wendelstein

Nagyon sok szép hely van Németországban, de az egyik legszebb ezek közül közel Magyarországhoz található. Ez a Wendelstein, ami páratlan kilátással várja a látogatókat.

2017-07-05 A hegyek közt lévő tengeri Paradicsom

Minden évszakban érdemes ellátogatni Erdélybe, ugyanis rengeteg csodát láthatunk itt. Nyáron Erdélyben is lehet részünk tengerparti élményben! Erdély tengerpart.

Ismét magyar város főterét választották Európa legszebbjének!

2016-ban is egy magyar város főterét választották a legszebbnek, akkor Mosonmagyaróvárra lehetünk nagyon...

Nagyon korán érkezett a havazás, nézzük, mire számíthatunk!

Amíg Magyarországon szinte megállás nélkül esett az eső, addig máshol havazásra kellett...