Balaton Már csatlakoztam Köszi, most nem

Utazz velünk te is a világ körül

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Június 18. Hétfő - Levente
Hírdetés

Utazás

Utazz velünk te is Magyarország és a világ legcsodálatosabb tájain. Ebben a rovatban bemutatjuk neked a legkedveltebb úti célokat, a legjobb magyarországi helyeket, tájakat! 

2018.06.11.

Bemutatjuk Európa legjobb sétahajóútjait!

Ezek Európa legjobb sétahajóútjai

Az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak a sétahajózások Európa szerte. Ez köszönhető többek között az évente megjelenő új hajóknak és a folyamatosan bővülő, változatos útiterveknek, de kétségtelen, hogy az európai sétahajók egyre fokozódó minősége is felelős a robbanásszerű ugrásért.

2018.06.10.

8 káprázatos hely, melyekről nem hiszed el, hogy Magyarországon vannak!

8 káprázatos hely, melyekről nem hiszed el, hogy Magyarországon vannak!

Hihetetlen, hogy ilyen bámulatos helyek találhatók Magyarországon, nem kell több száz kilométert utaznunk ahhoz, hogy mesebeli csodákat láthassunk! A most következő cikkben nyolc olyan helyet mutatok be nektek, melyekről alig fogod elhinni, hogy Magyarországon vannak! Imádom mindet!

2018.06.01.

Ismerd meg te is Európa legszebb templomait!

Ezek Európa legszebb templomai - köztük egy magyar is!

Ha gazdag történettel büszkélkedő mesés építészeti csodákat keresel, akkor nem is igazán kell elhagynod a kontinenst egy igazán látványos és élményekkel teli körutazásért. Egy-egy város vagy falu templomának felfedezésével rengeteget tudhatsz meg az adott hely múltjáról.

2018.05.30.

Házassági évforduló

Házasság szívvel lélekkel

A két ember találkozásakor fellobbanó tüzet jó ideig gondosan tápláljuk, vigyázunk rá. Még házasságra készülve is mindkét fél számára teljesen világos, hogy együtt szeretnék leélni az életüket, gyerekeket nevelni és megöregedni szeretetben, boldogságban. Mi történik akkor, ha nem figyelünk a tűzre, amit...

2018.05.22.

Ismerd meg te is Európa legjobb családbarát városait!

Európa legjobb családbarát városai

A családostul utazók nagy örömére Európa telis-tele van családbarát városokkal, amikért nem is kell igazán sokat utazni, hiszen egy nem kifejezetten nagy kontinensről van szó. Az Airbnb népszerűségének köszönhetően a lehetőségek nem korlátozottak a drága, vagy kevésbé otthonos szállodákra, így tényleg olyan...

2018.05.19.

Ahova egyszer minden magyarnak el kell látogatnia! – A Csíksomlyói búcsú története

A Csíksomlyói búcsú története – Itt a helye minden magyarnak!

Minden évben megrendezésre kerül a sokak által már ismert Csíksomlyói búcsú, a most következő cikkben bemutatjuk nektek a történetét, kialakulását, hagyományait. Ez az az esemény, ahova minden magyarnak el kell látogatnia legalább egyszer az életben! 

2018.05.16.

Bemutatjuk Európa legszebb szigeteit!

Európa legszebb szigetei

Habár méretét tekintve Európa a kisebb kontinensek közé sorolható, kulturális és történelmi szempontból kétségtelenül a leggazdagabbak egyike is egyben. A hazai utazók nagy örömére még a kontinenst sem kell elhagyni, ha egzotikus vidékeket szeretnénk felfedezni, többé-kevésbé ismerős kulturális körülmények...

2018.05.05.

Néhány ingyenes program Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki!

Ingyenes programok Budapesten

A vidéken élők közül sokan kerülik a fővárost, mondván „Budapest túl drága”. Habár tény, hogy egy éttermi vacsorának nem csak az íze lehet borsos, országunk szíve elég nagy ahhoz, hogy temérdek ingyenes programot is kínáljon az ide érkezőknek. Ha szeretnéd felfedezni Budapestet, de nincs kedved az...címkék:IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb magyarországi hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.