Menőnek hitted magad? Akkor ezt gondold át újra, mert lehet, hogy a saját nagyszüleid simán lepipáltak volna fénykorukban!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Április 26. Csütörtök - Ervin
Hírdetés
 | Szerző: cs
címkék: Érdekességek, Külföld, Retró

50 kép, amely bizonyítja, hogy a nagyszülők sokszor menőbbek unokáiknál

Hírdetés
Hírdetés
Menő nagyszülők

Egy külföldi portál felkérte olvasóit, hogy küldjék be a nagyszüleikről készült fotókból az általuk legjobbnak vélt felvételt. Hihetetlen felvételeket kapott a szerkesztőség, amelyeket a nagyérdeművel is megosztott. 

Elképzelni is nehéz, hogy az otthon kisköténykében a konyhában tüsténkedő, unokája kedvenc fogásait készítő tündéri nagymama, vagy a mindig nyugodt és kimért nagypapa hajdanán vagány dolgokat csinált.

Te is láttál már nagyszüleidről ezekhez hasonló vagány fiatalkori képeket? :)

Amit sokan elfelejtünk: Nagyszüleink is voltak fiatalok!

 

Belegondoltál már valaha, hogy vajon milyenek lehettek nagyszüleid fiatalon? Elképzelhetőnek tartod, hogy modellt álltak, repültek, sört ittak, vagy olyan híres emberekkel találkoztak, akikről azóta könyvek százai íródtak?

 

Az alább bemutatott képek láttán én is eltűnődtem azon, hogy vajon milyenek lehettek drága nagyszüleim egykor, és mindjárt kedvet is kaptam a régi fényképek felkutatásához. Neked is érdemes átnézned nagyszüleid régi képeit, hátha rálelsz valamilyen hasonló kincsre. Azon szerencsések pedig, akiknek nagyszülei még köztünk vannak hagyják, hogy nagymamája, nagypapája a képek láttán kicsit nosztalgiázzon! Biztosan nagyon boldogok lesznek, ha felkeresed őket ezzel a szándékkal. Ki tudja, lehet, hogy a te nagyszüleidről is különleges dolgok derülnek ki. :)

Hírdetés
Lássuk akkor ezeket a szuper képeket!

 

1. “Nagymamám küldte nekem ezt a képet a nagypapámról, aki itt épp annyi idős, mint most én. Pompás ötlet volt, most nem mondom minek érzem magam...”

Nagyszülők fiatalon 1

 

2. „Elhinné nekem bárki, ha azt mondanám, hogy az én drága dédnagypapám zongoraórákat adott Einsteinnek?

 

Nagyszülők fiatalon 2

 

 

3. „A nagyszüleim poénból egymás ruháját öltötték magukra. Hatalmas formák.” 1943

Nagyszülők fiatalon 3

 

4. „A nagymamám 1940-ben.”

 

Nagyszülők fiatalon 4

 

5. „Nagyikám, papi repülőjének a szárnyán. Ahogy tudom többször is megcsinálta ezt. Nekem tériszonyom van…”

Nagyszülők fiatalon 5

 

6. „Ez a fénykép volt drága nagymamám koporsója mellé kihelyezve a temetésén.”

 

Nagyszülők fiatalon 6

 

7. „A nagymamám nő lévén nem nyert felvételt a légierőhöz, így az 1940-es években ő tanította a férfiakat Stephenvilleben a II. világháborúban.” 

Nagyszülők fiatalon 7

 

8. „Nagymamám, közvetlenül azelőtt, hogy a kommunista Bulgáriából Németországba emigrált.”

Vagány nagyszülők 8

 

9. „Nagypapám aznap, mikor kihajózott a tengerészgyalogosokkal.” 

 

Vagány nagyszülők 9.

 

10. „A fényképen nagypapám épp kiszállt a gépből, miután az leállt.”

Vagány nagyszülők 10

 

A következő oldalon további érdekes képek várnak. Lapozz értük egyet! ;)

Hírdetés
Hírdetés
Hírdetés

Európa eldugott tengerpartjai, melyeket a legtöbben nem ismernek

Európa eldugott tengerpartjai, melyeket a legtöbben nem ismernek

2018-04-25

Akármelyik európai mediterrán országban is jársz, mindenhol azt hallod majd, hogy bizony ott vannak a legjobb tengerpartok. Sokan azonban nem az ilyen népszerű túlzsúfolt helyszínekre vágynak, hanem sokkal nyugodtabb, ritkábban látogatott partokon szeretnének pihenni.

Tündérmesébe illő települések Európában

Tündérmesébe illő települések Európában

2018-04-21

Nem kell messzire utazni ahhoz, hogy egy igazi tündérmese részesévé válhass egy ehhez méltó helyszínen. Európa szerte találhatók olyan elvarázsolt falvak és kisvárosok, amelyeket mintha csak egy mesekönyv lapjai közül húztak volna elő.

Melkus RS 1000 – A Wartburg legendája

Melkus RS 1000 – A Wartburg legendája

2018-03-23

Ahogy a Trabantról, úgy a Wartburgról is ódákat tudna zengeni a '80-as, '90-es évek magyar sofőrje. De azt vajon mindenki udja, hogy ez a keletnémet autó miként élt tovább? Akár egy páncélba zárt szellem, úgy vándorolt a versenyautók közé. Melkus RS 1000 – A Wartburg legendája


2018-04-11 A legmenőbb retró társasjátékok, amikkel még ma is bármikor játszanánk

A társasjátékozás gyerekkorát idézheti fel mindenkiben. Amikor összeült a család egy jót társasozni, akkor ott kő kövön nem maradt. A legtöbben szép emlékeket őrzünk róla, így rendkívül jó hír, hogy egyre jobban tér vissza a szórakozás eme formája. Most elhoztuk nektek a legmenőbb retró társasjátékokat, amik tuti, hogy visszakerülnének a polcaidra.

2018-03-28 Egyetlen euróért árulnak házakat ebben az olasz városban

Az egyik legszebb olasz város is csatlakozott ahhoz a programhoz, aminek lényege az, hogy egyetlen egy euróért vehetnek házat az emberek. Nézzük a részleteket!

2018-04-05 Ebben az olasz városban ingyen bort ihatsz egy kútból

Megtaláltuk a borosok Mekkáját! Nem fogod el hinni, de a nap 24 órájában folyik a bor ebből az olasz kisvárosi kútból, méghozzá teljesen ingyen. Bárki megkóstolhatja a fenséges italt, a borászatban szeretettel várnak midnden turistát. Meg is van a következő úticél.

2018-03-15 Egy ember hajtogatta, egy ragasztotta – A Trabant története

Mindenki látta már, mindenki hallott róla, de a történetét nem mindenki ismeri. A Trabant története összefoglalva, hogy a mai gyerekek is értsék apukájukat. Modellek, és gyártási történet egy helyen. Nektek otthon milyen csoda volt belőle? Fussuk át a keletnémet kisautó, a Trabant történetét és nosztalgiázzunk együtt!

Pünkösdi programok 2018

Szeretnénk egy kis segítséget nyújtani mindenki számára, ezért most elhoztuk a legjobb pünkösdi programokat! Töltsétek az ünnepet ti is vidáman,...

A világ legszebb kávéházai - köztük egy magyar is!

Miután az európai kávéházak a kortárs művészek közkedvelt találkozóhelyeivé váltak a XIX. és XX. században, igazi kulturális intézményekké...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb magyarországi hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.