Nem megfelelően zajlanak a munkálatok a gödöllői városháza körül

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. November 20. Hétfő - Jolán
Hírdetés
 | Szerző: LK
címkék: Érdekességek, Hírek

A lakosság is veszélyben van a gödöllői városháza bontása miatt

Hírdetés
Hírdetés
Nem megfelelően zajlanak a munkálatok a gödöllői városháza körül

Nem megfelelően zajlanak a munkálatok a gödöllői városháza körül, ennek köszönhetően pedig a város lakossága is veszélybe kerülhet. 

A lakosságot veszélyeztetve bontják a gödöllői városházát. A munkálatok már ősz óta zajlanak, a városháza helyére játszóteret, szabadtéri színpadot és parkot építenek majd. Gödöllő fideszes országgyűlési képviselője szerint a bontást azonban nem végzik megfelelően, ugyanis szerintük a sitt tárolása, a palatető bontása nem felel meg az előírásoknak. A párt helyi szervezete még egy videót is feltett a közösségi oldalára, amin látszik, hogy a munkások bontják az azbesztet is tartalmazó palatetőt.

Hírdetés

 

Vécsey László, a Híradó riporterének elmondta, hogy a közelben olyan helyek vannak, ahol az emberek gyakran megfordulnak, az ilyen bontás pedig veszélyezteti a gödöllőiek egészségét. A képviselő már értesítette az üggyel kapcsolatban az illetékes hatóságokat, ráadásul a polgármestert is felszólította arra, hogy adjon tájékoztatást, hogy pontosan mi történik a bontással kapcsolatban. 

Hírdetés
Hírdetés

Hazugság terjed az Interneten az Andoroidos telefonok hangrögzítéséről!

Hazugság terjed az Interneten az Andoroidos telefonok hangrögzítéséről!

2017-11-19

Már megint egy hazugság a bulvár médiából, melynek sokan bedőltek, talán Te is! Azt állítja a 444.hu hogy az engedélyed nélkül hangfelvételeket készít a telefonod. A valóság azonban…

Hétvégén véget ér a nyár, óriási lehűlésre számíthatunk!

Hétvégén véget ér a nyár, óriási lehűlésre számíthatunk!

2017-09-01

Megérkezett a szeptember, vele együtt pedig a hideg, esős ősz is. Szeptember elsején más sokfelé számíthatunk záporokra, zivatarokra, a hétvégén sem lesz ez másképp, nézzük, mi vár ránk!

Felismered még a képen szereplő magyar futball-legendákat?

Felismered még a képen szereplő magyar futball-legendákat?

2017-11-01

Magyarország számtalan futball-legendával büszkélkedhet, gondoljuk csak vissza az Aranycsapatunkra. Ti felismeritek a magyar futball-legendákat?


2017-11-09 Elsétálási jog Magyarországon! Adósok mentesülnek a tartozás alól

A következő fél év alkalmat teremthet az ún. elsétálási jog magyarországi bevezetésére, mellyel adósok százezrei mentesülhetnek a fennmaradó tartozásuk alól!

2017-08-06 Megépítenék a világ leghosszabb függőhídját Sátoraljaújhelyen!

Sátoraljaújhelyen építenék meg a világ leghosszabb függőhídját, cikkünkből kiderül, milyen méretekkel rendelkezni a sátoraljaújhelyi függőhíd! Függőhíd

2017-07-30 Miért érdemes marketing ügynökséget alkalmazni a házon belüli marketing helyett

Saját marketinges vagy online marketing ügynökség oldja meg jobban, tartósan stabilan és persze költséghatékonyabban az online marketing feladatokat?

2017-06-26 Időjárási figyelmeztetés: jégeső és viharok!

Időjárási figyelmeztetés: A legmagasabb fokú piros jelzés kiadása is indokolt lehet a héten! Az alábbi területeken jégesők és nagyobb viharok is várhatók!

Undorodom ezektől a "politikusoktól!" Gulyás Márton elmész te a francba!

Ki a fene az a Gulyás Márton, és miért teheti tönkre mások megélhetését önérdekből? Legyen már elég a megélhetési politikusokból! Takarodjatok!  

Így készül a nagyi gyógyító tyúkhúslevese

Ha vasárnapi ebédről vagy fejfájásról, esetleg gyomorpanaszokról van szó, akkor sokan azonnal a nagyi csirkehúslevesére gondolunk. Ahány ház, annyi...