Nem megfelelően zajlanak a munkálatok a gödöllői városháza körül

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Április 26. Csütörtök - Ervin
Hírdetés
 | Szerző: LK
címkék: Érdekességek, Hírek

A lakosság is veszélyben van a gödöllői városháza bontása miatt

Hírdetés
Hírdetés
Nem megfelelően zajlanak a munkálatok a gödöllői városháza körül

Nem megfelelően zajlanak a munkálatok a gödöllői városháza körül, ennek köszönhetően pedig a város lakossága is veszélybe kerülhet. 

A lakosságot veszélyeztetve bontják a gödöllői városházát. A munkálatok már ősz óta zajlanak, a városháza helyére játszóteret, szabadtéri színpadot és parkot építenek majd. Gödöllő fideszes országgyűlési képviselője szerint a bontást azonban nem végzik megfelelően, ugyanis szerintük a sitt tárolása, a palatető bontása nem felel meg az előírásoknak. A párt helyi szervezete még egy videót is feltett a közösségi oldalára, amin látszik, hogy a munkások bontják az azbesztet is tartalmazó palatetőt.

Hírdetés

 

Vécsey László, a Híradó riporterének elmondta, hogy a közelben olyan helyek vannak, ahol az emberek gyakran megfordulnak, az ilyen bontás pedig veszélyezteti a gödöllőiek egészségét. A képviselő már értesítette az üggyel kapcsolatban az illetékes hatóságokat, ráadásul a polgármestert is felszólította arra, hogy adjon tájékoztatást, hogy pontosan mi történik a bontással kapcsolatban. 

Hírdetés
Hírdetés

Miért nem tudunk tartós kapcsolatban maradni

Miért nem tudunk tartós kapcsolatban maradni

2018-03-28

Nehezünkre esik pár évnél tovább tartó kapcsolatot fentartani, ami manapság egyre inkább megfigyelhető. Félünk az elköteleződéstől, kevés időnket elsősorban magunkra igyekszünk fordítani és közben elveszítjük társas kapcsolatainkat. Kemény munka egy párkapcsolatot életben tartani, és mindkét fél energiái kellenek hozzá, ám egyre inkább nem küzdünk.

Visszavonul az olimpiai bajnok úszó

Visszavonul az olimpiai bajnok úszó

2018-03-29

Rengeteget köszönhet neki Magyarország, hiszen éveken keresztül képviselte hazánkat viágversenyeken, méghozzá gönyörű eredményekkel. A magyar úszósport egyik legkiemelkedőbb alakjává vált, emellett pedig komoly sportdiplomáciai szerepet is betölt. A héten bejelntette, végleg leteszi a lantot és nem indul többé versenyen.

A használt ruha kincs lehet az iskolának

A használt ruha kincs lehet az iskolának

2018-04-03

Ha sok a családban a használt, de alig hordott, kinőtt vagy esetleg vadi új ruha, melyet a család már nem használ, akkor most itt az idő, hogy a legjobban hasznosítsd. Remek kezdeményezés indult, ahol a gyerekek iskolája pénzhet juthat a használt ruhákból.


2018-04-18 Csodálatos helyek, ahonnan kitilthatják a turistákat

Rengeteg gyönyörű hely van a világon, ami emberek millióinak szerepel a bakancslistájátn. Ám sok ezek közül nem marad turistaparadicsom. Ezekről a helyekről tiltották ki, vagy készülnek kitiltani a turistákat, mert olyan mértékeket öltött már a turizmus, hogy az adott hely, vagy látványosság, már nem bírja el a tömeget.

2018-03-22 Itt találod Európa legnagyobb üvegházi banánültetvénye

Az egyik legismertebb trópusi gyümölcs a banán. Számtalanszor láttunk már a TV-ben az Egyenlítőhöz közeli országokban a hatalmas banán ültetvényeket. Európában csupán néhány helyen tudják termeszteni, hiszen rengeteg napsütés, meleg éghajlat és magas páratartalom kell a növénynek a fejlődéshez. Sose hatlálnád ki, hogy hol található Európa legnagyob

2018-03-22 Akkor és most! Nézzük meg mi történt 130 éve és most a Tiszán!

A múlt héten ünnepelték a szegedi árvíz évfordulóját, ma pedig a Víz Világnapját. Ez idő közben pedig teljes az ár- és belvíz készültség a Tisza teljes itthoni szakaszán. Hatalmas területek vannak már víz alatt, és sok folyó még nem érte el a tetőzést. Nézzük meg, mi történt több mint 130 évvel ezelőtt és mi a helyzet a Tiszán a napokban.

2018-03-11 A legjobb tavaszi-nyári gasztronómiai fesztiválok Magyarországon

Te is imádod a magyar ételeket? Szeretsz újdonságokat kóstolni? Akkor mindenképpen meg kell ismerned a legjobb tavaszi gasztronómiai fesztiválokat, ahol mindenkinek ott a helye, aki imádja a magyar konyhát!

Pünkösdi programok 2018

Szeretnénk egy kis segítséget nyújtani mindenki számára, ezért most elhoztuk a legjobb pünkösdi programokat! Töltsétek az ünnepet ti is vidáman,...

A világ legszebb kávéházai - köztük egy magyar is!

Miután az európai kávéházak a kortárs művészek közkedvelt találkozóhelyeivé váltak a XIX. és XX. században, igazi kulturális intézményekké...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb magyarországi hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.