Nem megfelelően zajlanak a munkálatok a gödöllői városháza körül

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Szeptember 24. - Gellért
Hírdetés
 | Szerző: LK
címkék: Érdekességek, Hírek

A lakosság is veszélyben van a gödöllői városháza bontása miatt

Hírdetés
Hírdetés
Nem megfelelően zajlanak a munkálatok a gödöllői városháza körül

Nem megfelelően zajlanak a munkálatok a gödöllői városháza körül, ennek köszönhetően pedig a város lakossága is veszélybe kerülhet. 

A lakosságot veszélyeztetve bontják a gödöllői városházát. A munkálatok már ősz óta zajlanak, a városháza helyére játszóteret, szabadtéri színpadot és parkot építenek majd. Gödöllő fideszes országgyűlési képviselője szerint a bontást azonban nem végzik megfelelően, ugyanis szerintük a sitt tárolása, a palatető bontása nem felel meg az előírásoknak. A párt helyi szervezete még egy videót is feltett a közösségi oldalára, amin látszik, hogy a munkások bontják az azbesztet is tartalmazó palatetőt.

Hírdetés

 

Vécsey László, a Híradó riporterének elmondta, hogy a közelben olyan helyek vannak, ahol az emberek gyakran megfordulnak, az ilyen bontás pedig veszélyezteti a gödöllőiek egészségét. A képviselő már értesítette az üggyel kapcsolatban az illetékes hatóságokat, ráadásul a polgármestert is felszólította arra, hogy adjon tájékoztatást, hogy pontosan mi történik a bontással kapcsolatban. 

Hírdetés
Hírdetés

Augusztus 20 programok országszerte

Augusztus 20 programok országszerte

2017-07-26

Augusztus 20 programok Magyarországon. A legjobb augusztus 20.-ai programokat hoztam el nektek, augusztus 20 programajánló, augusztus 20 programok Magyarországon

Egy holland üzletember vette meg a magyar falut

Egy holland üzletember vette meg a magyar falut

2017-07-27

Egy egész magyar falut vett meg a holland üzletember, a most következő cikkben elmondom, hogy hogyan vehette meg, és miért tette ezt meg. Megvásárolta a magyar falut.

Miért érdemes marketing ügynökséget alkalmazni a házon belüli marketing helyett

Miért érdemes marketing ügynökséget alkalmazni a házon belüli marketing helyett

2017-07-30

Saját marketinges vagy online marketing ügynökség oldja meg jobban, tartósan stabilan és persze költséghatékonyabban az online marketing feladatokat?


2017-08-06 Megépítenék a világ leghosszabb függőhídját Sátoraljaújhelyen!

Sátoraljaújhelyen építenék meg a világ leghosszabb függőhídját, cikkünkből kiderül, milyen méretekkel rendelkezni a sátoraljaújhelyi függőhíd! Függőhíd

2017-06-26 Időjárási figyelmeztetés: jégeső és viharok!

Időjárási figyelmeztetés: A legmagasabb fokú piros jelzés kiadása is indokolt lehet a héten! Az alábbi területeken jégesők és nagyobb viharok is várhatók!

2017-06-03 Állítsd helyre a látásod ezzel a módszerrel! Szemtorna!

A szemtorna egy olyan módszer, amivel számtalan szemproblémát lehet csökkenteni. Ezek a gyakorlatok segítenek rövidlátás, távollátás és szemtengely ferdülés esetén is.

2017-05-26 Intelligens emberek tulajdonságai

Ha ebből a hat dologból legalább 5 igaz rád, akkor te már biztosan azok az emberek közé tartozol, akiknek magasabb az intelligenciájuk az átlagnál! Rád hány illik? :)

Ismét magyar város főterét választották Európa legszebbjének!

2016-ban is egy magyar város főterét választották a legszebbnek, akkor Mosonmagyaróvárra lehetünk nagyon...

Nagyon korán érkezett a havazás, nézzük, mire számíthatunk!

Amíg Magyarországon szinte megállás nélkül esett az eső, addig máshol havazásra kellett...