Balaton Már csatlakoztam Köszi, most nem

Nem megfelelően zajlanak a munkálatok a gödöllői városháza körül

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Június 18. Hétfő - Levente
Hírdetés
 | Szerző: LK
címkék: Érdekességek, Hírek

A lakosság is veszélyben van a gödöllői városháza bontása miatt

Hírdetés
Hírdetés
Nem megfelelően zajlanak a munkálatok a gödöllői városháza körül

Nem megfelelően zajlanak a munkálatok a gödöllői városháza körül, ennek köszönhetően pedig a város lakossága is veszélybe kerülhet. 

A lakosságot veszélyeztetve bontják a gödöllői városházát. A munkálatok már ősz óta zajlanak, a városháza helyére játszóteret, szabadtéri színpadot és parkot építenek majd. Gödöllő fideszes országgyűlési képviselője szerint a bontást azonban nem végzik megfelelően, ugyanis szerintük a sitt tárolása, a palatető bontása nem felel meg az előírásoknak. A párt helyi szervezete még egy videót is feltett a közösségi oldalára, amin látszik, hogy a munkások bontják az azbesztet is tartalmazó palatetőt.

Hírdetés

 

Vécsey László, a Híradó riporterének elmondta, hogy a közelben olyan helyek vannak, ahol az emberek gyakran megfordulnak, az ilyen bontás pedig veszélyezteti a gödöllőiek egészségét. A képviselő már értesítette az üggyel kapcsolatban az illetékes hatóságokat, ráadásul a polgármestert is felszólította arra, hogy adjon tájékoztatást, hogy pontosan mi történik a bontással kapcsolatban. 

Hírdetés
Hírdetés

Budapesten járt a világhírű szakács, Jamie Oliver

Budapesten járt a világhírű szakács, Jamie Oliver

2018-04-20

Mindenki nagy kedvence, a kertben főzicskéző szuperséf, Jamie Oliver a héten először látogatott el Budapestre, hogy részt vegyen új étterme megnyitóján a Budai várban. A Zsidai Grouppal közösen vitt éttermek száma egyel nőtt, és végre a brit sztárséf is el tudott látogatni Budapestre. A sajtótájékoztatón sok mindent megtudtunk róla és ételeiről is.

Európa leggyönyörűbb épületei, amelyek az UNESCO védettségét élvezik

Európa leggyönyörűbb épületei, amelyek az UNESCO védettségét élvezik

2018-05-02

Kontinensünk telis tele van szebbnél szebb, felbecsülhetetlen értékű építészeti mesterművekkel, amelyek mind egy-egy korszak emlékét őrzik. Ezek közül nem keveset az UNESCO is felvett a Világörökségi Listájára, biztosítva ezzel, hogy még sokáig gyönyörködhessünk bennük.

Ameddig a szem ellát - Mesebeli virágmező borítja a Káli-medencét!

Ameddig a szem ellát - Mesebeli virágmező borítja a Káli-medencét!

2018-05-16

Annyira jó volt látni szinte minden kertben, ahogy tüsténkednek az emberek, mindenki rohant a kertészetekbe, halomszámra vették a virágokat, hogy pár órával később már a saját otthonukat díszítsük ezekkel a szépségekkel.


2018-05-25 Főszerepben az apák! Hamarosan itt van az Apák napja!

Az édesanyákat minden év május első vasárnapján megünnepeljük, mivel rengeteget köszönhetünk neki. De mi a helyzet az apukákkal? A közelmúlt óta egészen elterjedt szokássá vált, hogy minden év júniusában az apák is kapnak egy napot, amikor minden csak róluk szól és az értünk meghozott áldozataikért hálát adunk. Hamarosan megérkezik az Apák napja!

2018-04-18 Csodálatos helyek, ahonnan kitilthatják a turistákat

Rengeteg gyönyörű hely van a világon, ami emberek millióinak szerepel a bakancslistájátn. Ám sok ezek közül nem marad turistaparadicsom. Ezekről a helyekről tiltották ki, vagy készülnek kitiltani a turistákat, mert olyan mértékeket öltött már a turizmus, hogy az adott hely, vagy látványosság, már nem bírja el a tömeget.

2018-04-03 A használt ruha kincs lehet az iskolának

Ha sok a családban a használt, de alig hordott, kinőtt vagy esetleg vadi új ruha, melyet a család már nem használ, akkor most itt az idő, hogy a legjobban hasznosítsd. Remek kezdeményezés indult, ahol a gyerekek iskolája pénzhet juthat a használt ruhákból.

2018-03-22 Akkor és most! Nézzük meg mi történt 130 éve és most a Tiszán!

A múlt héten ünnepelték a szegedi árvíz évfordulóját, ma pedig a Víz Világnapját. Ez idő közben pedig teljes az ár- és belvíz készültség a Tisza teljes itthoni szakaszán. Hatalmas területek vannak már víz alatt, és sok folyó még nem érte el a tetőzést. Nézzük meg, mi történt több mint 130 évvel ezelőtt és mi a helyzet a Tiszán a napokban.

Titkok és összefüggések Magyarországról

Hazánk a Kárpát-medencében pontosan Európa szívében fekszik. Mindegy, hogy az ember keletről, vagy nyugatról jön, ezen a területen át kell haladnia....

Ezeket a helyeket ne hagyd ki, ha Zalaegerszegen jársz

Zalaegerszeg Zala megye székhelye, megyei jogú város. Egyike Magyarország legvirágosabb, legzöldebb városainak. Összegyűjtöttük, hogy melyek azok a...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb magyarországi hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.