Duna alacsony vízállása

hirdetes

Hihetetlenül alacsony a Duna

Pi

Még soha nem volt ilyen alacsony a Duna vízállása. Sok helyen mértek rekord alacsony vízszintet, melyről most egy elképesztő felvétel is napvilágra került. Mutatjuk!

Alacsony a Duna vize

Rekord alacsony vízállást mértek a hazai vizeken, leginkább a folyókon. Közülük is kiemelkedik a Duna, mely szinte soha nem látott mélységekbe süllyedt a vízszint tekintetében.Budapestnél már kilátszódnak olyan részek, melyek csak alacsony szintnél szoktak, a hidak tövéhez programokat szerveznek az emberek, mert már oda is be lehet merészkedni.

Rekord alacsony vízállások vannak Budapesten, Dunaújvárosnál és Kisoroszi térségében is. Persze nem állítom, hogy a Dunában fürdőzni most már biztonságos és teljesen veszélytelen, de sokkal nyugodtabb, mint akkor, amikor nagyobb a vízhozam.

hirdetes

Ez a ritka természeti jelenség azonban másra is lehetőséget ad: szenzációs videók látnak napvilágot a jelenségről. A következő oldalon mi magunk is megmutatjuk ezt a különleges jelenséget. Ne hagyd ki Te sem, mert ki tudja, hogy mikor lesz ilyen legközlelebb?

Alacsony a Duna vize

Forrás: youtube.com

Alacsony a Duna vize

Forrás: youtube.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Biros Péter

Biros Péter: a 20 háromszoros olimpiai bajnokunk egyike. 3-szor Olimpiát, egyszer vb-t és... Tovább

Szabó István

Szabó István a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Oscar- és Kossuth-díjas magyar... Tovább

Tovább a lexikonra