notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Andy Vajna túl vajszívű volt, ezért van bajban Vajna Tímea

hirdetes

Andy Vajna túl vajszívű volt, ezért van bajban Vajna Tímea

KG
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Vajna Tímea a TV2-n mesélt arról, hogyan telt az elmúlt fél éve Andy Vajna nélkül. Néhai férje idén januárban hunyt el, öröksége körül pedig azóta is számos kérdés felvetődik. Vajna Tímea arról is beszélt, hogy meglopták őket, korábban pedig azt mondta, lehet, hogy az utcára kerül.

Andy Vajna túl vajszívű volt, ezért van bajban Vajna Tímea

Fél éve él férje nélkül Vajna Tímea. Az özvegy kétrészes interjúban beszélt jelenlegi helyzetéről a TV2-n. Míg az első részben főleg a házaspár életének intim pillanatiról kaphattunk exkluzív részleteket, addig a másodikban Andy Vajna özvegyének pénzügyi helyzete a fő téma.

Vajna Tímea arról beszélt, hogy néhai férje túl jószívű volt mindenkivel, túlságosan bízott az üzlettársaiban és ezt kihasználva szinte minden vállalkozásban meglopták őt, így ő, mint örökös szinte ki lett semmizve (ezt jelenleg is vizsgálják az ügyvédek). Elhangzik, hogy meglopták őket Mr. Funk nevű, fánkos vállalkozásukban, de a gyémántos bizniszben is lehúzták őket. Emiatt aztán Tímea kénytelen volt eladni néhány értékes tárgyat, például a producer zongoráját, házimozi rendszerét.

hirdetes

Tímea, elmondása szerint fél a villában egyedül, nyugtatókkal és altatókkal tud csak aludni, ráadásul emészti az önvád, mert nem volt Andyvel azon az éjszakán, amikor távozott az élők sorából. Éppen Franciaországban volt, amikor idős férje rosszul lett, és hiába nyúlt a gyógyszereiért, holtan esett össze. Azóta minden rettenetes számára – mondja Vajna Tímea.

hirdetes

 

 

Az özvegy azt mondta, ahogy értesült Andy halálhíréről, hazasietett, és minden fájdalma ellenére megnézte egykori házastársa holttestét, hogy elbúcsúzhasson tőle. Ezt élete egyik legjobb döntésének nevezte, mert így tényleg elhitte, hogy férje halott, de nagyon felzaklatta, hogy szerinte Andy övét és cipőjét lelopták róla halála után. Követelte is, hogy adják vissza.

Vajna Tímea egyelőre nem tudja, hogyan folytatja ezután az életét.

Forrás: 444.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
71 671
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
5 511 461
Közösség

Szótár

Töltött káposzta

Töltött káposzta: Nincs olyan magyar háztartás, ahol karácsonykor ne kerülne elő a töltött... Tovább

Tagore sétány

Tagore sétány: Balatonfüred leghíresebb része, évente sok százezer turista látogatja meg.... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 94

Átlagos értékelés: 4.9

Hírek