notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ezt tartogatja a 2019-es év számodra

Most megtudhatod, mit tartogat számodra a 2019-es év a csillagjegyed alapján!

Sz.F.
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Igaz, hogy még csak november van, de már most megtudhatod, hogy mi vár rád a következő évben a csillagjegyed alapján! 

Most megtudhatod, mit tartogat számodra a 2019-es év a csillagjegyed alapján!

Kos

A kosok előtt egy nagyon izgalmas év áll, jövőre a karrierükben is előrelépésre számíthatnak. A 2018-es év anyagi biztonságot sejtet, de oda kell figyelni a felesleges költekezésre. Ami a munkát illeti: vagy teljesen új munkahelyük lesz a kosoknak, vagy pedig elő fogják léptetni őket!

 

Bika

A 2019-es évben hatalmas nyomás fog nehezedni a bikákra, ami a továbbiakban oldódni fognak, ehhez viszont türelmesnek kell lenni. Ha a nyomás csökken, minden a legnagyobb rendben fog zajlani.

 

Ikrek

A 2019-es év az ikrek éve lesz! Minden eddigi negatív hozadékot maguk mögött tudják hagyni végre. A párkapcsolati problémák meg fognak oldani, ez az év egy igazi friss kezdet lesz. Az ikrek végre nem fogják olyanokra pazarolni az energiájukat, akik azt nem érdemlik meg. 

 

Rák

Soha nem szabad lejjebb adnod az elvárásaidból mások felé. Koncentrálj a családodra, hiszen ők az első számú támogatásod. Értékeld őket és mutasd ki feléjük törődésedet, cserébe ugyanezt kapod majd vissza.

 

Oroszlán

Nagy változást fogsz megtapasztalni a következő évben. A stressz úgy tűnik, hogy teljesen feloszlik körülötted és nagy utazásokra számíthatsz. Az egód lecsendesedik és a drámák, amelyek az életedet uralták, háttérbe szorulnak majd.

hirdetes

 

Szűz

A 2019-es év messze jobb lesz, mint az előző és már az év kezdete is pozitív változásokat fog előmozdítani. Az év második felében némi bonyodalom mutatkozik anyagiak terén, mivel néhány nem túl jótét lélek próbál majd kitúrni a vagyonodból, amit természetesen nem engedhetsz. A következő oldalon jön a többi csillagjegy is, lapozz, ha eddig nem találd meg a sajátodat! 

 

Most megtudhatod, mit tartogat számodra a 2019-es év a csillagjegyed alapján!

Mérleg

A munkát és a szórakozást nagyon szépen egyensúlyban fogod tartani 2019-ben. Ez a harmónia az életed többi területére is jó hatást fog gyakorolni és ennek köszönhetően csupa jó dolog keresztezi majd az utadat. Anyagi támogatásban is részed lesz egy hozzád közeli személytől.

hirdetes

 

Skorpió

Tele leszel energiával a következő évben. Két jelentős változásra is számíthatsz. Az egyik egy külföldi utazás lehet, amely gyökeresen meg fogja változtatni az életedet, a másik egy spirituális felfedezés, amely személyes fejlődésedhez segít hozzá.

 

Nyilas

A szellemi munka, amit az elmúlt években végeztél végre kifizetődik 2019-ben. Folytasd tovább kitartóan és április környékén nagy változást tapasztalhatsz meg. Lehetséges, hogy munkahelyet váltasz, ami nem lesz egyszerű, de mindenképpen meg fogja érni.

 

Bak

Ez a te éved lesz, hiszen képességeidnek köszönhetően csúcsra fogsz érni a munkádat illetően. A múlt eseményeit is új megvilágításban fogod látni. Fontos, hogy a párkapcsolatodra nagyobb figyelmet fordíts, mert némi kavarodás lesz tapasztalható.

 

Vízöntő

Munka terén minden rendben lesz, és végre el fogsz érni egy régóta dédelgetett álmot. A kiadásaiddal légy körültekintőbb. Az év első hónapjai kissé lassan és döcögősen haladnak majd, de nyárra a célod testet fog ölteni előtted.

 

Halak

A 2019-es évet a spiritualitás fogja uralni. Nehéz dolgokon mehetsz keresztül, de fontos, hogy a célodra koncentrálj. Az év végére olyan lelki fejlődésen mész keresztül, melynek segítségével elérheted a kitűzött célodat.

 

Forrás

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
275 986
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 597 551
Közösség
hirdetes

Szótár

Keszthely

Keszthely: a Balaton fővárosa. A tó nyugati csücskében található. Élénk turizmussal, fontos... Tovább

A Kibédi Hagyma

A Kibédi Hagyma: Kibéd a Kisküküllö folyó mentén, Erdély szívében, Szováta fürdő... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 173

Átlagos értékelés: 5.0

Érdekességek