Megőrül az internet népe a debreceni flashmobért!

Megőrül az internet népe a debreceni flashmobért!

Sz.F.
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egy nagyon szuper flashmob miatt ég lázban az internet népe, a különböző közösségi oldalakon rengetegen nézték már, a mi szívünkhöz is közel került azonnal, ajánlom nektek is a megtekintését! 

Megőrül az internet népe a debreceni flashmobért!

A 2023-mas Európa Kulturális Fővárosa pályázatra Eger, Gödöllő, Győr, Székesfehérvár, Szombathely, Veszprém, illetve Debrecen jelentkezett. Magyar város eddig egyetlen alkalommal viselte a címe, mégpedig Pécs, 2010-ben. Debrecen már 2016 elején megkezdte a felkészülést, 2017 decemberében pedig le is adták a pályázatot, a végleges döntés egyébként 2019 elején várható.

 

Addig viszont készül a város gőzerővel, és mindent megtesz annak érdekében, hogy elnyerjék a megtisztelő címet, ezért készül ez a nem mindennapi, szuper flashmob is! A felvételen a Debreceni Hajdú Táncegyüttest, a Pendely Énekegyüttest, és a Kispendely Énekegyüttest tekinthetjük meg, akik a Debreceni Nagypiacon adták elő műsorukat. 

hirdetes

 

A piacon vásárolgató, sétálgató emberek nagyon meglepődtek, amikor elkezdődött a flashmob, nagyon jó látni, ahogyan fiatalok és idősek egyaránt élvezettel nézik a műsort, ami természetesen nagy tapsot kapott a végén.

 

Bevallom, hogy az én szívemnek-lelkemnek is nagyon jól esett, imádom a magyar zenét, a magyar néptáncot, nagyon feldobta a napomat, hiányzott már egy ilyen gyönyörű, igazi magyar hangulat, vidámság! Nagyon szépen köszönöm, egyben sajnálom, hogy nem voltam jelen…

hirdetes

 

Remélem, hogy egyre több ilyen előadás fog készülni a közeljövőben, mert tényleg szükség van rájuk! Ez a flashmob jó példa lehet a többi magyar település számára is, bízom benne, hogy így is lesz. Most pedig nézzétek meg ti is a nagysikerű videót, érdemes! 

Neked hogy tetszik ez a flashmob?

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Érdekességek Európa Magyar Magyarország

Szótár

Molnár János barlang

Molnár János barlang: Igazi különlegesség Budapesten. A Molnár János-barlang fokozottan... Tovább

Hévízi tó

Hévízi tó: földrajzi értelemben vett hungarikum. Egészen hihetetlen adatokkal bír: napi... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes