A házassági évfordulót tervezzük meg jó előre, legyen ünnepi, például egy gyönyörű wellness szállodában

Házasság szívvel lélekkel

Melinda Lantos
hirdetes

A két ember találkozásakor fellobbanó tüzet jó ideig gondosan tápláljuk, vigyázunk rá. Még házasságra készülve is mindkét fél számára teljesen világos, hogy együtt szeretnék leélni az életüket, gyerekeket nevelni és megöregedni szeretetben, boldogságban. Mi történik akkor, ha nem figyelünk a tűzre, amit együtt gyújtottunk meg? Egyszerűen kialszik és szürke hamuvá válik. Mit tehetünk, hogy ez ne így legyen?

Házassági évforduló

Az természetes, hogy a mindennapok rohanásában nem túl sok idő jut egymásra. Esténként azért jó összebújni, érezni azt, hogy mellettünk van az az ember, aki annakidején örök hűséget esküdött nekünk. Hosszú távon azonban ez nem elég. Néha kell találni olyan alkalmakat, amikor kilépünk a mókuskerékből, a gyereknevelés és a munka végnélküli forgatagából és újra, ahogy régen, csak egymásra figyelünk. Bármikorra időzíthetjük ezeket az alkalmakat, de legjobb a házassági évforduló dátumához igazítani. Hiszen ilyenkor akaratlanul is megrohannak az emlékek és könnyebb átlépni az esetleges problémákon, melyeknek igazából nincs nagy jelentőségük, ha képesek vagyunk felülről látni a képet.

hirdetes

A házassági évfordulót tervezzük meg jó előre, legyen ünnepi, például egy gyönyörű wellness szállodában, ahol különleges bánásmódban részesülhetünk. Egerben az Erla Villa éppen ilyen. Különleges kialakítású, gyönyörű hotel, varázslatos kerttel, ahol pezsgős reggelivel indíthatjuk a napot, majd igazán bensőséges hangulatban élvezhetjük a hatalmas úszómedence és a szauna áldásos hatásait is. Emellett Egerben rengeteg más látnivaló is akad. Egy igazán finom borért, szerencsére nem kell a szomszédba menni, egy tüzes Egri Bikavértől, garantáltan izzani fog az a tűz is… idén varázsoljátok el, lepjétek meg egymást valami mással, újjal házassági évfordulótokon. Olyan élménnyel, amire legalább olyan szívesen emlékeztek majd, mint esküvőtökre.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Sminktippek

Szeretnél mindig tökéletesen kinézni, de nem erősséged a sminkelés? Hasznos tanácsokat... Tovább

Takarítás

Akár kis takarítás, akár nagy takarítás, különböző hasznos takarítási tippeket lehet... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb magyarországi hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.