Naplemente Tihanyban: csodás tihanyi naplemente Máté Balázs fotós képein bemutatva. Tihanyban több helyen is el lehet csípni a nap fényeinek csodaszép játékát.
Nosztalgikus visszatekintés a zacskós tej korszakára: miért imádtuk annyira ezt a praktikus, de olykor szivárgó csomagolást, ami a retró idők jelképe lett?
...
A nyár elmaradhatatlan kelléke a fagyi. Jobbnál jobb ízeket kóstolhatunk a különböző fagyizókban, azonban mi magunk is készíthetünk otthon fagylalt különlegességeket. A mediterrán konyha kedvelt alapanyaga füge. Az egyik legédesebb nyári gyümölcs, ép...
Dunát lehet rekeszteni a rengeteg, finomabbnál finomabb cukkinis recepttel. Tény, hogy ezek túlnyomó többségükben sós fogások, azonban számtalan mennyei cukkinis sütemény létezik. Bár elsőre furcsán hangozhat, mégis istenien finomak és rendkívül puhá...
A muszaka, vagyis a rakott padlizsán a görög, török és balkáni vidék egyik kedvelt fogása, melynek alapját a padlizsán és a darált hús adja. Mi most a krétai változatát hoztuk el nektek.
...
Fedezd fel az 5 természeti látványosságot, amelyek akár 10 éven belül eltűnhetnek a Föld színéről, a klímaváltozás és az emberi tevékenység hatásai miatt.
...
A ratatouille egy hagyományos francia étel, amelynek számos elkészítési módját ismerjük. Talán a legismertebb változata, amihez a zöldségeket vékony szeletekre vágják. Ezt a receptet tárták elénk a híres és közkedvelt L’ecsó című animációs film...