Nincs több tánc

Nem lesz több tánc a Lánchíd tetején

Pi

Nem lehet többet táncolni a Lánchíd tetején. Egy hónappal ezelőtt igazán abszurdnak tetszett volna ez a kijelentés, de azóta sok víz folyt el a híd alatt...

Vége a táncoknak

Óriási ingyenreklám volt Budapestnek a jelenleg is a nemrégiben magyar fővárosban forgató Will Smith Lánchídon bemutatott tánca. Amerikai oldalak is hemzsegtek a produkciótól, mindenki szájtátva bámulta a felvételt.Ami viszont tény, hogy bár nem mindennapi volt a produkció, de attól az még és életveszélyeses egyben.

Ezek után nem annyira meglepő, hogy Will Smith mutatványa után tiltótábla és rács került a Lánchídra, megakadályozván ezzel azt, hogy utánozzák az amerikai színész-rappert.Csak az Instagramon több, mint 17 millióan látták az akciót, ami valljuk be, hogy valószínűleg a budapesti turizmusnak sem tett rosszat. A Man In Black filmek sztárja egyébként zenésztársa, Drake kihívásának eleget téve felmászott a Lánchíd tetejére, és táncra perdült.

 

A videón jól hallhatóan mondja: "Kizártnak tartom, hogy ez legális!", ráadásul a posztjában külön is figyelmeztet: "Légy észnél, soha, semmilyen körülmények között ne próbáld meg ezt!", a rajongókat ez nem érdekelte.A felvétel napvilágra kerülése óta a budapesti rendőröknek több önkéntes hídmászót is lekellett lekönyörögniük a Lánchídról, ezért jött el végül a várható döntés: kerítés és a három nyelvű (magyar, angol és német) tiltó táblát helyeztek ki a hídra.

 

A videó a következő oldalon található, de mi is figyelmezetünk mindenkit: soha ne próbálja meg utánozni, lemásolni ezt a táncot ilyen veszélyes körülmények között!

Vége a táncoknak

Íme a tánc:

 

Forrás: youtube.com

Vége a táncoknak

Íme a tánc:

 

Forrás: youtube.com

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Szótár

A magyar huszár:

A magyar huszár: a magyar huszár hungarikumnak számít. Nekünk, magyaroknak egyfajta nemzeti... Tovább

Kőszegi vár

Kőszegi vár: Az ország legnyugatibb vára, mely Kőszeg történelmi hangulatú óvárosában... Tovább

Tovább a lexikonra