notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Felújítják az M7-est

hirdetes

Jobb későn, mint soha!

Pi

Ideje volt már, de ahogyan a közmondás tartja: „Jobb későn mint soha!” Felújítják az M7-es autópálya egyik legfontosabb részét. Mutatjuk a részleteket!

M7-es felújítása

Rögtön a hét elején jött a nagyszerű hír, hogy több mint 20 kilométeren újul meg az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldala, a 90-es és a 111-es kilométerszelvény között. A Balatonvilágos és Zamárdi közötti munkálatok szerdán kezdődnek és várhatóan 210 napi tartanak majd.

A beruházás első ütemében a 102-es és 111-es kilométerszelvények között kezdődnek el a munkálatok, illetve a 92-es, 94-es, 100-as és 102-es kilométerszelvényeknél lévő hidaknál végeznek javítási munkát.

hirdetes

A munkaterület mellett 60, illetve 80 kilométer per órás sebességkorlátozás lesz érvényben, így a balatoni nyár végén, illetve az utószezonban errefelé torlódásra kell számítaniuk a közlekedőknek.

Az átfogó felújítási munkák során a kivitelezők a teljes, Letenye felé vezető pályaoldalt felújítják, a külső sávon modern, innovatív és környezetbarát technológiát, úgynevezett hideg REMIX eljárást alkalmaznak, mellyel az elbontott útalap jó részét újrahasznosítva építik ki az új alaprétegeket, majd ezt követően új kopóréteget terítenek a szakemberek.

hirdetes

Valljuk be, hogy ezen a szakaszon már eléggé elhasznált volt a pálya, ideje volt már a munkálatoknak.

Örülni kell minden fejlesztésnek, hiszen azzal tényleg előbbre jut a régió és nagyon várjuk ezzel párhuzamosan, hogy az északi szakasszal is kezdjenek valamit az illetékesek, mert ezen a részen még mindig elég nehéz a közlekedés nyaranta.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Zemplén Kalandpark

A Zemplén egyik legnagyobb turistamágnese a Sátoraljaújhely felett tornyosuló Magas-hegyen... Tovább

Pünkösd

Pünkösd: A Katolikus Egyház egyik legnagyobb ünnepe. A pünkösd a húsvét utáni 7.... Tovább

Tovább a lexikonra