hirdetes

Hová is menjünk a hétvégén – Érdekes és izgalmas programok Budapesten és környékén

S.N.
Hétvégi programok

Tropicarium- a cápás állatkert

Ha már sokszor jártál az állatkertben és valami újabbra, izgalmasabbra, „vizesebb” élményre vágysz, akkor ez a program lesz a számodra a megfelelő. A vírus miatt ideiglenes bezárta kapuit, azonban most újból megnyitott a csodálatos cápás állatkert, a budapesti Tropicarium. Szombatig a hét minden nap megcsodálhatod ezeket a gyönyörű tengeri vagy édes vízi állatok világát. Nem mindennapi állatokat láthatsz, és ilyenkor a dolgozók is sokszor készülnek programokkal. Lehetőségetek nyílik például ráják vagy különféle állatok (nyugodj meg nem a cápák) etetésére. De részt vehettek nagyon érdekes előadásokon is, ahol sok újdonságot és érdekességet megtudhattok az egzotikus állatok világáról.

A nagy garázsvásár!

Ezen a szombaton is több helyen budapesten de a környékén is szerveznek különféle típusú garázsvásárokat. Érdemes egy ilyenre is ellátogatni, hiszen új ruhákhoz kiegészítőkhöz, vagy elektronikai felszerelésekhez vagy bármihez hozzájuthatunk nagyon jutányos, kedvező áron. Ha új hobbyt keresünk, akkor ilyen vásárokon könnyen elkezdhetjük például a retro cuccok gyűjtését, hiszen vannak ilyen témájú vásárok is. De sokfajta korosztály és téma szerint is találhatunk eféle vásárokat.

hirdetes

Frissen érettségizettek figyelem!

hirdetes

Ha ti sem tudtátok megünnepelni, hogy májusban sikeresen leérettségiztetek, akkor itt a hatalmas lehetőség. Ugyanis a Rio vasárnap bulit rendez, pont a ti számotokra. Ezzel kapcsolatban érdemes minél hamarabb dönteni, hiszen a jegyet nagy részét már el is kapkodták, hiszen biztos, hogy a World Is Mine csapata remek bulival készül, mint ahogy az tőlük már megszokott.

Kertmozi

Ha csak egy vasárnapi kikapcsolódásra vágysz, egy olyan programra, ami mégsem otthon van de nem túl aktív, akkor irány a kertmozi. Ebben az esetben is sokféle ilyen mozit találhatsz sok helyen. Valahol régi kedvenceidet, de valahol újdonságokat vetítenek. Össze készíthettek dolgokat egy film közbeni kis piknikezéshez, hiszen ezeknél a moziknál nincs kimondott büfé finom popcornal vagy nachossal.  Nagyon jó, romantikus, családias program mindenki számára. De már a mozik is újranyitottak, és a csütöröki premierlista után a hétvégén te is megnézheted a legújabb filmeket, ha hétközben nem volt rá lehetőséged a sok munka miatt.

Reméljük nektek is megtetszik valamelyik program, és szuper hétvégétek lesz!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Karácsonyi népszokások

Karácsonyi népszokások: A karácsonyi ünnepek kezdete november végére, december elejére esik.... Tovább

Bőrmívesség

Bőrmívesség: A magyar kultúra egyik meghatározó része a bőrdíszművesség. Azonban nem csak... Tovább

Tovább a lexikonra