Egy illatos, hűsítő és nyugtató növény, mely egész mezőket borít be a nyári hónapokban. Ez a levendula. Ezt az apró, lila virágot rendkívül sokoldalúan fel lehet használni a konyhában is. Kiváló desszertek, sütimázak, krémek, fagylaltok, teák, szörpök és koktélok...
Tombol a nyár és ilyenkor nem is vágyunk másra csak valami hűsítő finomságra. Bátran kijelenthetjük, hogy a fagylaltok és jeges italok...
Mindannyian azt gondoltuk, hogy a méltán híres Gundel-palacsinta eredeti receptje a Gundel családhoz kötődik, vagyis, hogy első palacsintát...
Ha fagyi, akkor mindenkinek Olaszország jut az eszébe. Nem is csoda, hiszen köztudottan ez a délszaki nép készíti a világ legkrémesebb és...
A magyar halászlé a hazai gasztronómia egyik legjellegzetesebb és legkedveltebb étele, amely a Duna, a Tisza és a Balaton mentén különböző...
Próbáld ki ezt az ellenállhatatlan citromszelet receptet, amely könnyed és frissítő nyári desszertként mindenkit elvarázsol!
A levendula nem csak a kertünk dísze lehet, hanem kiváló alapanyag is számos finom és egyszerű recepthez. Ebben a cikkben bemutatjuk öt...
A pálinka több, mint egy hagyományos szeszesital, magyar örökség része, mely 2004 óta az Európai Uniós jogvédelem alatt áll. A pálinka...
Körös-Maros Nemzeti Park: Hazánk 10 Nemzeti Parkjának egyike. Az 1997-ben alapított... Tovább
Egy balatoni ingatlan manapság nagy értéknek számít, hiszen legyen szó saját célú... Tovább