Magyar étkezési szokások

Magyar étkezési szokások

A legjellegzetesebb magyar gasztronómiai hagyomány: a bográcsozás

Ha van valami, ami képes a magyarokat télen és nyáron is a szabadba csalogatni, akkor az a legjellegzetesebb hazai szokásunk: a bográcsozás. A...

Magyar étkezési szokások

Magyar húsvéti receptek

Húsvétkor mindig megtelnek az asztalok mindenféle hagyományos finomsággal. Az illatos sonkától kezdve a tojásokon keresztül az...

Magyar étkezési szokások

Kedvenc tradicionális ételeink egyike, a klasszikus töltött káposzta receptje

A világhírű magyar étel a legtöbb magyar háztartásban az évnek valamennyi évszakában – de kiváltképp karácsonykor – a...

Magyar étkezési szokások

Nagy családi karácsony – ugye tudod mi a lényeg?

December 24-én délután a nagy sürgés-forgást, rohanást, készülődést végre felváltja a nyugalom. Minden és mindenki elcsendesedik. Amikor...

Magyar étkezési szokások

Amit a szódavízről tudni illik

Mindenki tudja, hogy az igazi fröccs nem palackozott szénsavas ásványvízzel, hanem igazi, patronos szódavízzel készül. 

Magyar étkezési szokások

Márton nap Magyarországon

Szent Márton napján (röviden csak Márton nap – november 11.) Magyarországon az új boroké és a libáké a főszerep. A tavasszal, illetve...

Magyar étkezési szokások

Érdekességek a magyar pálinkáról

Kecskemét többek között barackpálinkájáról is híres. Kiváló minőségét első sorban az ízletes barackoknak köszönheti, amelyből...

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb magyarországi hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.