hirdetes

Jön a hosszú hétvége! – Íme pár program lehetőség Budapesten és környékén!

S.N.

Már közeledünk sajnos a nyár végéhez, de most még azért van időnk jó kis szabadtéri vagy bármilyen programra, főleg ezen a hétvégén, hiszen az ünnep miatt hosszú hétvége lesz. A tűzijáték idén sajnos elmarad, azonban sok más kiváló program lesz ezen a hétvégén is a fővárosban és körkényék. Íme pár ötlet, hogy mit érdemes csinálni.

Hosszú hétvégi programok

Virtuális ALDI Női Futógála

Idén sem marad el egyik kedvenc futógálánk, azonban a biztonságunkra nézve idén virtuális formában vehetünk részt rajta. A nevezés már elkezdődött, azonban még 24-ig 17:00-ig bőven van időd neked is a regisztrációra. Az a legjobb az egészben, hogy a távot, (2,5;5;10km amit választasz) lefuthatod a kedvenc futópályádon, utcákon, de akár futópadon is, akkor amikor neked a legmegfelelőbb. Annyi az egész, hogy 24-ig 23:59-ig kell teljesítened az általad választott távot. A program nevezési díja 2500 ft, ami tartalmazza a rajtszámot, oklevelet és akár az érmet is, amelyet később postán küldenek el. A programról még részletesebben is olvashatsz a facebook eseményben („Női Futógála”) , és szintén ezen az oldalon, pár kattintással regisztrálhatsz is.

hirdetes
hirdetes

Határtalan Skanzen- Szentendre

Augusztus 20-23. között részt vehetsz egy nagyon színes, különleges programon a szentendrén. Különböző napokon, különféle programokkal várják a látogatókat. Gyermekek és felnőttek számára is ajánlott. Részt vehettek kézműves programon, látogathattok kiállításokat, lesznek különféle társasjátékok, és a különböző helyszíneken az idei tematikához mérten egy útlevélben gyűjthetitek a pecséteket „Határtalan” mennyiségben. A sportok szerelmeseinek is van program lehetőség, ők részt vehetnek különböző hosszúságú bicikli túrákon is, viszont ezek már regisztrációhoz és részvételi díjhoz kötöttek. Emellett lesznek még külön zenés programok, élő történelmi jelenetek és még sok más izgalmas esemény vár rátok. Emellett a helyszíneken és a környéken is nagyon sok jó étterem található, ahol megebélhettek, megvacsorázhattok. Sok jó fagyizó is található a környéke(pl. A Levendulás), ahol érdemes enni egy fagylaltot, de nem mehetünk el amellett sem, hogy Szentendre mennyire szép és milyen jó látványosságai vannak a kirándulni vágyók számára, és ezek mellett a hétvégén még színes programokon is részt vehettek. Részletes program leírásért keressétek fel a skanzen.hu-t.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Margitsziget

Margitsziget: A Margit-sziget a Duna egyik szigete Budapest területén, Margitsziget néven a... Tovább

Kokárda

 A kokárda – mint magyar neve is mutatja – eredetileg színes szalagból... Tovább

Tovább a lexikonra
X
Kövess minket facebookon!