hirdetes

Újabb szigorítások szeptembertől, halálos autóbaleset és még sok minden, ami ezen a héten történt a világban!

S.N.

Minden héten történik valami új, izgalmas vagy sajnos valami katasztrófa. Ezen a héten sem volt másképp. Ebben a cikkben összegyűjtöttük számotokra a hét legfontosabb híreit.

Legfrisebb hírek

Újabb szigorítások érkeznek szeptembertől!

Sajnálatos módon folyamatosan nő a fertőzöttek száma Magyarországon is, és emiatt szeptembertől emiatt újabb szigorítások érkeznek. Már bejelentették, hogy a tervezett külföldi nyaralásokat érdemes lemondani. Az utazási irodák sem szerveznek utazásokat és főleg nagy a lemondások száma a csoportos utazások terén. Viszont még a betegség terjedése miatt számíthatunk arra is, hogy újra érvénybe lépnek a korábban hozott szigorítások, mint például az idősávos korlátozások a vásárlásban.


Egy négy gyermekes anyuka vesztette életét egy autóbalesetben!

Szörnyű baleset történt hétfőn este, a 23-as úton. Egy teherautóval ütközött egy kisebb személygépkocsi. A balesetnek több sérültje is volt, a mentők két helikopterrel érkeztek, azonban egy négy gyermekes anyuka a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményei még nem tiszták. Az anyuka napi szinten ingázott munkahelyére, hogy gyermekeit eltartsa. A gyerekek ezután a nagymamájukhoz kerültek, de felfoghatatlan, hogy micsoda tragédia ez az egész család számára.

hirdetes


Rendhagyó Virágkarnevál Debrecenben!

hirdetes

Idén megrendezésre került az 51. Virágkarnevál Debrecenben. A szervezők a vírusra való tekintettel szűkebb felvonulást rendeztek, idén a 20 virágos kocsi helyett csak 10-et lehetett látni. Emellett elmaradt a felvonulás és a táncos és külföldi vendég produkciók is. De a feldíszített kocsik idén is ámulatba ejtők voltak és így is nagyon sokan érkeztek megnézni az idei karnevált. Készült feldíszített kocsi a Trianon emlékére és még sok más szépéget csodálhatsz meg az esemény galériájában is.

Jennifer Aniston és Brad Pitt újra együtt szerepelnek!

A pillanat, amire már mindannyian vártunk! Jennifer Aniston és Brad Pitt útjai elég viharosan váltak el. Ezalatt az idő alatt is, amíg együtt voltak csak egy közös tévés szereplésük volt a Jóbarátok című sorozatban, azonban most újra találkoznak, mégpedig egy felolvasás erejéig. Erre a pillanatra várt mindenki, hiszen most mindkét sztár újra szingli. Bár az Angelinás megcsalós sztorija után a rajongók bánatára, nem sok esély van arra, hogy újra szerelmespárként lássuk őket viszont.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Hősök tere

Hősök tere: Budapest egyik jelképe, mely a főváros legtágasabb, legnagyobb hatású tere. A... Tovább

Ukrajna

Ukrajna: Ukrajna kelet-európai állam. Keletről és északkeletről Oroszország, északnyugatról... Tovább

Tovább a lexikonra
Hírek