hirdetes

10 NAP STRAND – szuper fesztivál Balatonvilágoson

TK

Idén egy szuper fesztiválnak ad otthont Balatonvilágos, melynek elnevezése 10 NAP STRAND. Hiányoznak a koncertek, esetleg csak egy feledhetetlen élményre vágysz a Balaton partján? Itt egy szuper programlehetőség!

10 NAP STRAND

Biztosan Te is hallottál már a MOL Nagyon Balaton 2013 óta sikeres eseményéről, a STRAND fesztiválról. Mivel a napokban hivatalos lett, hogy Zamárdi idén semmilyen tömegrendezvénynek sem szándékozik otthont adni, ezért a már híres fesztivál egy új köntösben, 10 NAP STRAND-ként Balatonvilágosra költözik augusztusban. A rendezvény, mely 2021. augusztus 18 – 22., valamint 25 – 29. kerül megrendezésre, kisebb, hosszabb és a megszokottnál is kedvesebb lesz.


A 10 NAP STRAND igyekszik több alternatívát nyújtani már a jegyeivel kapcsolatban is az érdeklődők számára, hiszen van, aki a már megvett STRAND Fesztivál jegyét is beválthatja.


Azoknak, akik már megvásárolták belépőjüket a 2020-as, végül elmaradt STRAND Fesztivál eseményére, három lehetőségük van jegyeikkel kapcsolatban – akár idén, akár a jövőre megrendelésre kerülő eseményen is felhasználhatják majd azt, ugyanakkor aki ezekkel nem szeretne élni, természetesen visszaválthatja megvett jegyeit.

hirdetes

Amennyiben szeretnél betekinteni a legutóbbi fesztivál hangulatába, tekintsd meg ezt a rövid videót!


Sokkal kisebb, hosszabb, kedvesebb


Mivel Zamárdi idén kijelentette, hogy nem nyújt otthont egyetlen tömegrendezvénynek sem, így a fesztivál kisebb mértékben megújult – új néven Balatonvilágosra, a Club Aliga területére költözik.


A szervezők elmondása szerint az idei fesztivál hosszabb, kisebb lesz, mint a megszokott években – ugyanakkor most is színes programokkal, változatos koncertekkel várják a látogatókat, a rengeteg fellépő között pedig mindenki megtalálhatja majd a saját zenei világának megfelelőt.

hirdetes


Két vasárnap kifejezetten családokat várnak a szervezők


A programok palettája, mint már említettem, rendkívül színes, illetve az esemény 10 napja magába foglal két vasárnapot is, amikor kifejezetten a családokat várja majd a 10 NAP STRAND.

 

Amennyiben érdekel cikkünk folytatása, lapozz!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Krémes

Krémes: az egyik legkedveltebb édességnek számít itthon. A krémes közkedvelt sütemény,... Tovább

Eszterházy torta

Eszterházy torta: az egyik legklasszikusabb magyar édességfajta. Az Esterházy-torta a magyar... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Programajánló Szórakozás Utazás
X
Kövess minket facebookon!