hirdetes

10 tulajdonság, amit a férfiak keresnek a nőkben

A legtöbb nő egyáltalán nincs tisztában azzal hogy a férfiaknak mire is van igazán szükségük. Bemutatjuk azt a 10 tulajdonságot, amit minden férfi keres a nőkben! 

Bemutatjuk, hogy milyen a tökéletes nő a férfiak szerint!

Lehet, hogy elsőre kicsit erősnek tűnik ez a megfogalmazás, pedig ez az igazság. Akire ebből a 10 tulajdonságból 2-nél kevesebb jellemző, biztos, hogy még nem nevezhető nőnek, csak éretlen kislánynak. A férfiak olyan nőket keresnek, akikben ezek a tulajdonságok megvannak, hiszen a külsőségek csak ideig-óráig vannak hatással rájuk.

 

#1 Határozott

Az önbizalom és a magabiztosság nagyon fontos tulajdonságok, aminek jó, ha a birtokában van egy nő, hiszen nagyon vonzó tud lenni az, aki tisztában van a tulajdonságaival. Ha nem vagy biztos saját magadban, a környezeted sem fog elfogadni téged. Arra azonban mindenképp vigyázni kell, hogy ne essünk túlzásba, hiszen a túlzott önbizalom riasztó lehet a férfiak számára.

Bemutatjuk, hogy milyen a tökéletes nő a férfiak szerint!

#2 Gondoskodó

Nagyon fontos a férfiak számára, hogy a tökéletes nő rendelkezzen ezzel a képességgel. A gondoskodás nagyon fontos egy kapcsolatban, a férfiak szeretik, ha kellő figyelmet szentelnek rájuk a hölgyek.

#3 Igényes

Az igényes megjelenés rendkívül fontos mindkét nem számára. A férfiak szeretik, ha egy nő ápolt és divatos. Ez nem azt jelenti, hogy havonta le kell cserélni a ruhatáradat, hanem azt, hogy mindig az alkalomhoz illő ruhákat viseld, a külsőd tiszta és ápolt legyen.

hirdetes
Bemutatjuk, hogy milyen a tökéletes nő a férfiak szerint!

 

#4 Szórakoztató

A közös nevetések nagyon fontosak egy kapcsolatban. Kutatások alapján a férfiak számára rendkívül vonzó, ha egy nő nevet a vicceiken. Ha van humorod, akkor nyert ügyed van, hiszen senki sem szereti a savanyú nőket.

#5 Szenvedélyes

A szenvedély mindkét nem számára fontos egy kapcsolatban, ha ez nincs meg, előbb-utóbb máshol fogja keresni az izgalmat a férfi. Ne hagyd, hogy a kapcsolat kihűljön, hiszen egy kis izgalomra mindig szükség van. Arra azonban figyelj, hogy ne legyél túlbuzgó, hiszen ezzel könnyedén elriaszthatod a kiszemelt férfit.

Bemutatjuk, hogy milyen a tökéletes nő a férfiak szerint!
hirdetes

#6 Kompromisszumképes

Szinte minden ember makacs valamennyire, sokszor nem vagyunk nyitottak a változásra, az új dolgokra, hiszen az gondoljuk, hogy erre nincs szükség. A férfiak szeretik azokat a nőket, akik kompromisszumképesek, hiszen ezzel sok veszekedést el lehet kerülni.

#7 Támogató

 

Nagyon fontos, hogy egy férfinek ne csak a szerelme legyél, hanem a legjobb barátja is. Ha érzi, hogy mindent elmondhat neki, egy biztos hátteret teremtesz a kapcsolatnak, amivel kevesebb az esély arra, hogy hazudni fog neked. Támogasd abban, amit igazán szeretne, ne akard lebeszélni az álmairól, hiszen ezzel csak elüldözöd.

Bemutatjuk, hogy milyen a tökéletes nő a férfiak szerint!

 

#8 Intelligens

Sokan nem gondolják, hogy ez mennyire fontos, pedig a férfiak nem szertik azt, ha egy nővel nem tudnak semmilyen fontos témáról elbeszélgetni. Egy igazi férfi igényli azt, hogy a nőnek legyen véleménye, izgalmas legyen vele a társalgás.

 

#9 Becsületes

A titkok és a hazugságok teljesen megölik a kapcsolatot. Legyél mindig nyílt és őszinte, hiszen ha nem ilyen vagy, ne várd el a párodtól, hogy mindig őszinte legyen és igazi társak legyetek.

Bemutatjuk, hogy milyen a tökéletes nő a férfiak szerint!

#10 Megmondja, ha téved a másik

Minden férfinak szüksége van egy olyan nőre, aki megmondja neki az igazat. Sokszor képesek vagyunk rossz döntéseket hozni, ezért jó, ha valaki kívülről látja az eseményeket és segít megtalálni a helyes utat.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Fehér magyar tyúk

Fehér magyar tyúk: Ha vidéken sétálgat az ember, akkor a barna tyúk mellett ez az a fajta,... Tovább

Csapatépítő tréning helyszín

A tréning helyszín kiválasztása fontos feladat, hiszen, mint minden eseménynél, ebben az... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek