hirdetes

101 évesen úgy hógolyózik, mint egy kisgyerek!

Sz.F.

Tele vidámsággal, boldogsággal, mosolyogva készíti a kis hógolyót az idős néni, annyira jó látni ezeket a képsorokat, rendkívül szívmelengető, én nem találkoztam aranyosabb jelenettel idén! 

101 éves, mégis önfeledten hógolyózik!

Bizony, hogy nem csak a húszéveseké a világ! A videóban szereplő néni elmúlt 100 éves(!), egész pontosan 101 esztendős! Éppen úton volt a fiával, amikor elkezdett szakadni a hó, az idős néni pedig szólt, hogy meg szeretne állni, először nem tudták, hogy miért. Az idős asszony kiszállt a kocsiból, lehajolt, arcán mosollyal elkezdett egy hógolyót gyúrni, majd el is dobta azt.

Nem tudjuk, hogy Albinia fejében mi játszódott le, de szerintem felidézte a korábbi 101 év telét, azt, hogyan játszott régebben a fiával a hóban, vagy azt a jelenetet, amikor még ő volt kislány és hógolyóztak a barátaival. Bevallom őszintén, amikor megnéztem a videót, könnybe lábadt a szemem, annyira jó látni, hogy ilyen idősen is képes valaki gyermeki mosollyal hógolyózni, remélem, hogy téged is eltölt szeretettel a következő oldalon található videó! 

hirdetes
101 éves, mégis önfeledten hógolyózik!

101 éves, mégis önfeledten hógolyózik!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Szigetköz

Szigetköz: Magyarország egyik legszebb része a Szigetköz. A Győri-medence Duna és a... Tovább

Gemenci erdő

Gemenci erdő: Gemenc vagy Gemenci erdő egy nagy területen elhelyezkedő, természetvédelmi... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Külföld