hirdetes

Ezzel a feltétellel egy teljes napig 150 forintért juthatsz be Budapest legszebb fürdőibe

ZH

Budapest dicső fürdői híresek szépségükről és történelmi jelentőségükről, de sok esetben áraik is az egekben szállnak. A Gellért Fürdő és a Széchenyi Fürdő hétvégén 11 900 forintba kerülnek, míg a Rudas Fürdő jegye 12 200 forintot emészt fel. Ezen árak miatt a magyarok körében kevésbé népszerűek, és a medencékben ritkán hallani hazai nyelvet.

budapesti fürdők

Fillérekért fürödhetsz a legszebb budapesti fürdőkben


2023. november 17-én, pénteken lehetőség nyílik arra, hogy egy rendkívüli akció keretében mindössze 150 forintért élvezhessük Budapest fürdőinek gyógyító vizét. Az enbudapestem.hu számolt be erről a lehetőségről.


Csupán egyetlen feltétel szükséges hozz. Hogy mi az?

A jegyek online vásárolhatók meg november 4-től, de ehhez budapesti lakcímkártya szükséges, akár ideiglenes is. Fontos megjegyezni, hogy a jegyek névre szólnak. Minden személynek 2 jegyet lehet vásárolnia a történelmi fürdőkbe, míg a többi fürdő esetében személyenként 4 jegy vásárolható.
Az akció napján, november 17-én a fürdők nyitva tartása nem változik, ugyanakkor fontos figyelembe venni, hogy a jegyek a fürdők maximális kapacitásáig érvényesek csak. Összesen 12 000 jegy lesz elérhető az összes budapesti fürdőre, figyelembe véve a délelőtti és délutáni szekciókat. Ezen felül további jegyeket nem fognak értékesíteni. Például a Széchenyi Fürdőnél csak 1840 főnek lesz lehetősége részt venni az akción.


Szűts Ildikó, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója arra számít, hogy a foglalások idején a szerverek nagy terhelést fognak elviselni, és a fürdőkben november 17-én is nagy látogatóforgalomra kell számítani. Ez a lehetőség kiváló alkalmat kínál mindenki számára, hogy megismerje Budapest fürdőinek szépségét és gyógyító hatásait, anélkül, hogy a pénztárcáját túlságosan megterhelné.

hirdetes


Különleges fürdőakció Budapesten

A november 17-i különleges fürdőakció alkalmával érdemes részt venni a város gyógyító vizében, és élvezni a fürdők elegáns és históriával teli atmoszféráját. A 150 forintos jegyáron kívül, amely mindenkinek hozzáférést biztosít a fürdőkbe, érdemes figyelembe venni néhány további praktikus tanácsot:

hirdetes

1.    Időzítés: Mivel a jegyeket korlátozott mennyiségben értékesítik, érdemes időben megvenni azokat, hogy ne maradj le a lehetőségről.

2.    Készülj elő: Győződj meg róla, hogy rendelkezel érvényes budapesti lakcímkártyával, mert ez elengedhetetlen a jegyvásárláshoz.

3.    Kényelmes viselet: A fürdőbe való látogatáshoz kényelmes fürdőruházatot és papucsot érdemes magaddal vinni.

4.    Figyelj a kapacitásra: A jegyek csak a fürdők maximális kapacitásáig biztosítják a belépést, így érdemes időben érkezni és megtervezni a fürdőzést.

5.    Tartsd be a fürdőházirendet: A fürdőházirend betartása fontos, hogy minden látogató biztonságban és kényelemben élvezhesse a fürdőzést.

6.    Légy tisztában az időjárással: Az akció időpontjában már ősz van, így érdemes felkészülni változó időjárásra, például hozz magaddal egy könnyű kabátot vagy esőkabátot.

A budapesti fürdők a város gyöngyszemei, és ez az akció remek lehetőséget kínál arra, hogy olcsón élvezd ezeket a történelmi helyszíneket és gyógyító vizeket. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló alkalmat, hogy teljes napot tölts a budapesti fürdőkben mindössze 150 forintért, és élvezd a relaxáció és a gyógyulás élményét. Ne felejtsd el időben beszerezni a jegyeket, hogy biztosítsd a belépésedet és részesülj a kivételes fürdőzés élményében.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Magyar Corvin-lánc

Magyar Corvin-lánc: A magyar Corvin-lánc a Szent István-rend után következő legnagyobb magyar... Tovább

Zsolnay Kulturális Negyed

Zsolnay Kulturális Negyed: A Zsolnay Kulturális Negyed a Pécs 2010 Európa Kulturális Fővárosa... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Európa Hírek Kirándulás Magyar Magyar történelem Magyarország Magyarság Programajánló Sport Szórakozás Utazás