 
	  Itt az ideje elkészítenünk krémünket is. Ehhez keverjük ki a cukrot, szerecsendiót, az egy csomag pudingporunkat néhány evőkanálnyi tejjel. Dolgozzuk őket csomómentesre, majd öntsük hozzá a maradék tejet, s főzzük fel őket közepes lángon.
Ahogy krémünk felforrt, vegyük lentebb a lángot, s öntsük hozzá a tojáslikőrt. Keverjük homogénné, majd zárjuk le a lángot, s hagyjuk, hogy kihűljön.
Verjük kemény habbár a habtejszint. Habosítsuk a már kihűlt pudingunkat is robotgéppel, majd keverjük össze a két habot. 
A már hideg piskótát vágjuk hat lapra, majd töltsük be a krémmel. Kenjünk a külsejére is, majd ízlés szerint díszítsük.
Hagyjuk hűtőben pihenni fogasztás előtt legalább 3 órát.
2.    Shrek szelet
Ki ne ismerné szinte mindenki kedvenc zöld, néha goromba, de csupaszív mesehősét? Ti hallottatok már a híres Shrek szeletről? Rendkívül hasonló a sport szelethez, eszméletlenül gyorsan el lehet készíteni, és szinte biztos, hogy mindenki szeretni fogja – csakúgy, mint vicces ogrénkat.
Hozzávalók (4 adag)
-    25 dkg vaj (vagy margarin)
-    25 dkg porcukor
-    50 dkg háztartási keksz (darált)
-    12,5 ml rumaroma
-    3 evőkanál napraforgó olaj
-    1 evőkanál tej
-    10 ml mandulaaroma
-    10 dkg tortabevonó
-    3 evőkanál kakaópor (lehetőleg cukrozatlan)
Elkészítéséhez először gyúrjuk össze a megfelelő mennyiségű darált kekszet, porcukrot, vajat és a szükséges tejet. Amint már megkaptuk összeállt masszánkat, azt szedjük kétfelé. 
Az tészta egyik felébe tegyünk 3 evőkanálnyi kakaóport, illetve a rumaromát, a másik felébe gyúrjuk, dolgozzuk bele a mandulaaromát.
Nyomkodjuk a kakaós masszát egy kisebb tepsibe, majd igazgassuk ki egyenletesen a tetejét. Erre helyezzük rá a zöld tésztánkat, amit szintén egy kanál segítségével nyomkodjunk egyenesre.
A tetejére olvasszuk meg a tortabevonót, amihez keverjük hozzá a 3 evőkanálnyi olajat, majd öntsük rá úgy, hogy az bevonja süteményünket.
Felvágás, illetve tálalás előtt érdemes hűtőbe helyezve dermeszteni nagyjából 2 órán át.
Neked hogy tetszettek receptjeink?
 
         
                	     
                	     
                	     
                	     
             
            