hirdetes

2018 legjobb programjai a Balatonnál júniusban

vd

Amikor végre elérkezik a várva várt nyári szezon, a legjobb hely a Balaton, hiszen rengeteg jobbnál jobb programmal kínál lehetőséget a kikapcsolódáshoz. Összegyűjtöttük, hogy idén hol és mi lesz a legizgalmasabb program júniusban.

Téged is várnak a legjobb júniusi programok a Balatonnál

A nyár magával hozza a rengeteg fesztivált, kültéri programot és ennek mind nagyon örülünk, hiszen nincs is jobb mint ilyen keretek között lazítani. A nyár beköszöntével valahogy mindenki kap egy kis extra energiát és a hétköznapokba is besűrítünk néhány olyan programot, amely a szórakozásunkat hivatott szolgálni. Kültéri mozi, kertvendéglők és a hétvégi fesztiválok is megtelnek emberekkel, hiszen végre kültéren is ki tudunk kapcsolódni.


Ilyenkor természetesen a Balatonnál a legjobb, mivel a napközbeni fürdés után célba vehetjük valamelyik rendezvény esti programjait és indulhat az akár hajnalig tartó szórakozás. Íme, mik lesznek a legjobb programok júniusban.

Siófok

Siófok csak úgy hemzseg a nyári programoktól. Szinte minden hétvégén akad egy városi esemény, ahol átélhetjük a pezsgés minden fázisát. Június 16-án például a híres siófoki strand, a PLÁZS fogja nekünk szolgáltatni a kikapcsolódást. A strandon Nyitóbulit tartanak, ami hivatalosan is a nyár kezdetét jelenti. A nyitóbuli a Rock&Roll Feszt elnevezést kapta és számtalan remek előadót hallgathatunk meg élőben, például a Punnany Massif és az Ocho Macho is zenélni fog, így szinte tilos lesz kihagyni a bulit.

hirdetes

(forrás: csodalatosbalaton.hu)

A hajnalig tartó bulizáshoz remek szállás lehetőséget nyújt a Residence Hotel Balaton wellness szálloda, hiszen csupán pár percre található Siófok központjától. Az egyik legjobb wellness hotel a Balatonnál, közvetlen, privát stranddal és korlátlan wellness lehetőségekkel, így garantált lesz a hétvégi szórakozás, ráadásul mindezt a legnagyobb kényelemben élvezheted ki.

Alsóörs

Június 20-án a Balaton csücskén a helyed, ha szereted a zenét, az ételeket és az egészségedet. Az évről évre megrendezésre kerülő Everness Fesztivál idén is tárt karokkal várja az érdeklődőket, heti és napi jegyekkel. Az egyik legnagyobb életmód és spirituális fesztivál igencsak különbözik a többi hétköznapi fesztiváltól.

hirdetes

(forrás: everness.hu)

Itt a hajnalig tartó bulik mellett jógázhatsz, egészségesen étkezhetsz és különböző szakmai oktatáson vehetsz részt, ahol bővebb ismeretek szerezhetsz erről az életmódról.

Zamárdi

Természetesen a balatoni programok közül nem hiányozhat júniusban sem a bor és a köré épülő turizmus. Június 19. és 22. között Zamárdiban megrendezésre kerül a IV. Rosé Fesztivál, ahol a Balaton parti település testvérvárosával, Villánnyal közös összefogásban szolgáltatják a legízletesebb és zamatosabb borokat a vendégek számára.

Szórakoztató programok, zenei és más fellépők, na és persze bor minden mennyiségben gondoskodik majd arról, hogy minden résztvevő jó hangulatban tölthesse az idejét a városban.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Európai Unió

Európai Unió: Az Európai Unió (jelenleg még) 28 tagállamból álló gazdasági és politikai... Tovább

Aquincum

Aquincum: egy római katonai tábor és polgári település volt a mai Budapest területén. A... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Hírek Magyarország Utazás
X
Kövess minket facebookon!