notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Az előrejelzések szerint az elmúlt évek leghidegebb tele jön!

Az előrejelzések szerint az elmúlt évek leghidegebb tele jön!

Sz.F.
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Bár még viszonylag messze van a november és a december, már most megszületett a friss előrejelzés. Ezek szerint az utóbbi évek leghidegebb tele köszönt ránk nem sokára, no de nézzük a részleteket! 

Az előrejelzések szerint az elmúlt évek leghidegebb tele jön!

Hirtelen érkezik meg a novemberi fagy

Az idei évben nagyon hirtelen fog meglepni minket a tél, csakúgy, mint az ősz. Ugye emlékeztek, hogy egyik nap még bőségesen 32-33 fok felett volt a hőmérséklet, másnap viszont már csak 20 fokot mértünk? Nem lesz ez másképp a tél esetében sem, november közepén, az előrejelzések szerint november 17. és 21. között fog megérkezni a fagy, és ez egészen Szilveszterig el fog tartani.

 

Ebből is következik, hogy december elején már tartósan fagyni fog az országban. December 5.-e körül kicsivel jobb időre számíthatunk, viszont akkor is maradni fog a csípős hideg. Az első havazásra december elejéig, becslések szerint 7.-ig vagy 10.-ig kell várni. A hó erős szélviharral fog érkezni, 14-15 körül lesz fagy, szél, havazás, utána egy kis meleg is. 

hirdetes

 

Karácsonyi időjárás

December közepére ígérkezik a legnagyobb havazás, 17-18 körül viharos szélre, hóviharra számíthatunk, utána pedig több napos fagy lesz, tehát sokáig meg fog maradni a fehér áldás. A legnagyobb hideg karácsonykor lesz, majd a két ünnep között ismét elég nagy havazásra van kilátás. Az újév viszonylag jobb idővel fog kezdődni. 

 

2020 kezdete, nagy havazások

Január 5-6-ig kell várni az ismételt havazásra, ezután pedig kemény fagy érkezik, ami ráadásul ki fog tartani január végéig. Január közepén több napos, masszív havazásra számíthatunk, intenzív hideggel, és széllel, ez valószínűleg 20.-án kezdődik és 25-ig tart. 

hirdetes

 

Február sem lesz kegyes hozzánk

Február elején szintén fagyra kell számítani, 6.-ától pedig hóra és szélre, egészen 12.-ig fagyos idő lesz, csak ezután jön egy kis enyhülés. Február 13-tól felmelegszik az idő, de ez csak pár napig fog tartani, utána ismét visszatér a havazás és a fagy, ami kitart a hónap végéig. 

 

Márciusi havazás és a tavasz kezdete

Egészen március 15.-ig számíthatunk fagyra, szélre és havazásra, csak ezután fog megérkezni az enyhülés, a tavaszra március 21-ig várni kell. Cikkünk folyamatosan fog frissülni, ezek még csak becslések, amint találkozunk friss előrejelzéssel, jelentkezünk! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
232 017
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
4 553 401
Közösség
hirdetes

Szótár

A matyó népművészet

A matyó népművészet: hungarikumnak számít. A matyó népművészet a 19. Század végén... Tovább

Magyar pálos rend

Magyar pálos rend: hungarikumnak nevezhetjük ezt a rendet is. A pálos rend közel 800 éve tölt... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 82

Átlagos értékelés: 4.7

Érdekességek