hirdetes

A 4 legnépszerűbb magyar szálloda, amiért rajongtunk 2023-ban

ZH

Kényelmes luxus, történelmi megújulások, és elbűvölő dizájn – ismerjük meg 2023 négy kiemelkedő magyar szállodáját, amelyek varázslatos élményekkel ajándékozták meg vendégeiket.

legnépszerűbb magyar szállodák

Ez a 4 magyar szálloda volt a legnépszerűbb 2023-ban


Az elmúlt évben a hazai szállodapiac rendkívüli lendületet vett, és számos luxushotel és átépített szállás tárta fel a szépségét. Ismerjük meg azokat a szállodákat, amelyek idén a szívünk csücskévé váltak, bemutatva a luxus és a kifinomultság különféle dimenzióit.

1.    Dorothea Hotel

A Dorothea Hotel Budapest ikonikus V. kerületében három, különböző korban és stílusban épült épületet összefogó háztömbben található. A szálloda nevét Mária Dorottya württembergi főhercegnőről kapta, aki az 1800-as években jelentős kulturális és gazdasági fejlődést hozott a fővárosnak. A Dorothea Hotel az olasz építész, Piero Lissoni által tervezett egyedülálló belsőépítészeti megoldásokkal és dizájnnal varázsolja el a vendégeket, ahol a múlt és a jelen finoman összefonódik.

2.    Radisson BudaPart - Modern üzleti elegancia a Dunaparton

hirdetes

BudaPart új városrészében található Radisson hotellánc új business szállodája kiváló szolgáltatásokat nyújt, üzleti célokra és pihenésre egyaránt. A szálloda 200 szobával, modern rendezvény- és konferenciahelyszínnel, skybarral és ázsiai fúziós éttermével hódítja meg a budapesti hotelpiacot.


3.    Four Points by Sheraton Budapest Danube - Egyedi élmény Újlipótvárosban

hirdetes

A Four Points by Sheraton Budapest Danube szálloda nyári próbaüzem után november közepén hivatalosan is megnyitotta kapuit Újlipótvárosban. Ez a Marriott International szállodalánc első Four Points by Sheraton egysége Budapesten, százöt vendégszobával és tetőtéri bárral, amelyek lenyűgöző kilátást biztosítanak a Dunára és a Margitszigetre.

4.    W Budapest - Kifinomultság és történelmi elegancia

A W Budapest, a Marriott International részeként működő W Hotels Worldwide szálloda, júliusban nyitotta meg kapuit az ikonikus Drechsler-palotában az UNESCO Világörökség részét képező Andrássy úton. A szálloda a Bánáti-Hartvig építésziroda és a londoni BJB dizájn stúdió összefogásával született meg, és Budapest gazdag történelmi örökségét elegáns módon ötvözi a város két oldalán, Budán és Pesten.

+1: Anna Grand Hotel: Egy modern műemlék a Balaton partján

Az Anna Grand Hotel alapos megújuláson esett át, és fél év alatt lenyűgöző átalakuláson ment keresztül. Az 1786-ban felhúzott épület modern luxus környezetbe való áthelyezése kihívásokkal teli feladat volt, de a belsőépítészek sikeresen megőrizték a műemléki jellegét. A hotel a Balaton térség turisztikai piacán új távlatokat nyit, különleges royal lakosztályával és modern, elegáns stílusával.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Rigó Jancsi

Rigó Jancsi: az egyik legklasszikusabb magyar édességfajta. A rigójancsi egy hagyományos... Tovább

Országgyűlési Könyvtár

A könyvtárt a törvényhozó munka támogatására az 1860-as évek végén a magyar... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Ételek Európa Gasztronómia Hírek Kirándulás Külföld Magyar Magyar történelem Magyarország Magyarság Programajánló Regény Retró Sport Szórakozás Technológia Történelem Utazás