hirdetes

Olyan dolgokat találtak a 3400 éves piramisban, amiket nem lett volna szabad!

Sz.F.

Egy illegális ásatással kezdődött minden még 2016-ban, ekkor még nem gondolták, hogy olyan dolgok kerülnek elő a 3400 éves piramisból, amik megváltoztathatják az egész emberiség múltját.

Olyan dolgokat találtak a 3400 éves piramisban, amiket nem lett volna szabad!

Egy év elteltével az egész régésztársadalom és a történelemtudomány is azt kívánja, bárcsak sose találták volna meg ezt a piramist. A rejtélyes hely ugyanis olyan sötét titkokat rejt az emberiség múltjával kapcsolatban, amit nem igazán értenének meg az emberek.

A leletet a tavalyi év óta nem mutatták be a nagyközönség előtt, az emberek többsége csak pár részletet ismer, az igazán érdekes dolgokról nem esett még szó sem.

Az ásatásra soha nem kaphattak engedélyt a régészek, állításuk szerint azért, mert senkinek nem állt érdekében az, hogy a rejtélyes piramist feltárják, holott az egyiptomi kormány tudott már régóta arról, hogy ezen a helyen bizony egy ősi piramis található.  

A régészek szerint III. Thotmesz fáraó idejéből származik a piramis, ami annyit jelent, hogy nagyjából 3400 éves. A régészek az engedély ellenére fel akarták tárni a helyszínt, mert úgy gondolták, hogy értékes kincseket rejthet a templom. Érdekesség, hogy az illegális feltárás után a régészcsoport váratlanul eltűnt, és csak találgatni tudják, hogy miért.

hirdetes

Egyes források szerint azért mentek el gyorsan, mert olyan dolgokat találtak, ami miatt soha többé nem térhettek volna vissza a helyszínre, ráadásul nagyon megüthették volna a bokájukat. Ezt a feltételezést arra alapozzák, hogy az egyiptomi kormány soha nem adott volna engedélyt az ásatásra, és ez nem véletlen. Szerintük olyan dokumentumok, leletek, és feljegyzések lehetnek a templom mélyében elrejtve, melyek bizonyíthatják az előző emberiség létét a Földön!

hirdetes

Egyes feltételezések szerint voltak olyan dokumentumok, melyek piramishoz hasonló alakzatokhoz tartozó építési leírások voltak, ezzel viszont csak az a baj, hogy több mint 10 000 évesek voltak, magyarán egyáltalán nem létezhettek, mivel abból a korból nem ismerünk egyetlen civilizációt sem, ami képes lett volna építeni. A következő oldalon folytatom! 

A 10 000 évvel ezelőtti korban nem volt olyan fejlett, csoportosulni és ezáltal boldogulni képes társadalom, lehetetlen elképzelni azt, hogy a piramisokhoz hasonló alakzatot tudtak volna építeni. Az építéshez ugyanis tökéletesen összehangolt munka szükséges, amire csak egy több ezer éves társadalomban élő fejlettebb ókori vagy ősi civilizáció képes.

Egyes források szerint már az 1920-as években tudhatta az egyiptomi kormány és a régésztársadalom is, hogy léteznek a történelem előtti időkre utaló dokumentumok, iratok, leletek, ez viszont az alapvető emberi történelem idővonalának teljesen ellentmond. Éppen ezért a titkot soha nem engedték feltárni, soha senki nem kapott engedélyt ásatásra sem ezen a helyen, sem máshol, ahol hasonló dolgokat találtak.

Kevesen tudják, de nem csak Egyiptomban, de világszerte egyre több olyan lelet kerül elő, ami ellentmond mind annak, amit tanítottak nekünk a történelemről és az emberiség múltjáról. Érdekes feltételezések, érdekes leletek, és ha valóban létezett előttünk egy másik emberi civilizáció, akkor bizony újra kell gondolnunk mindent, amit tudunk az emberiségről. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Siófok

Siófok: A Balaton déli partjának fővárosa, a magyar tenger nyári szórakozó központja.... Tovább

Erdélyi kopó

Erdélyi kopó: a 9 tradícionális magyar kutyafajta egyike. Az erdélyi kopó jelenleg a... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek