notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Praktikák az arcbőr ápolásához

hirdetes

Tovább marad fiatalos a bőröd, ha ezt a 4 dolgot betartod!

Pi
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Sokan szenvednek attól, hogy idő előtt elöregszik az arcbőre, vagy kiszárad és ezáltal nem lesz olyan vonzó. Azonban van 4 olyan egszerű dolog, melyeket ha betartunk, akkor könnyen megőrizhetjük a tökéletes állapotát!

Arcápolás tikai

 

Nők és férfiak egyaránt szenvednek attól, hogy az arcbőrük idő előtt nem megfelelő állapotba kerül. Ami a nagy különbség, hogy míg a férfiak nagy többségét ez nem “érdekli annyira”, addig a nők kifejezetten érzékenyek az arcuk állapotára.

 

Sokan azonban azt gondolják, hogy a minimálisabb kezeléssel is megóvhatják bőrüket, mert ha nem látszik, hogy romlik, akkor az mindig úgy is marad. Pedig ez egy téves gondolkodás. A bőr addig is veszít ruganyosságából és vízháztartásából, ám a visszacsatolás nem azonnal történik meg.

 

Van négy dolog, melyeket ha betartasz, akkor nem fogsz ebbe a hibába esni. Ezek nem nagy dolgok, mondhatni alap tevékenységek. Azt is tudják sokan, hogy a dohányzás bőröregítő hatású, de ezek a praktikák ugyan úgy hozzá járulnak a megóváshoz, mint a dohányzás mellőzése.A következő oldalon részletesen megmutatjuk ezeket a tanácsokat.

hirdetes

 

Arcápolás tikai

 

Ne aludj az arcodon! Sokkal jobb, ha az ember a hátán alszik, több okból is. Nagyanyáink azt tanácsolták, hogy soha ne feküdjünk hason, mert az a szívet jobban terhel, azonban az arcbőr is ugyanúgy megsínyli azt, ha az ember nem a hátán fekszik. Az állandó, hosszútávú mellkason alvás az arcbőr megereszkedéshez és a kollagén elvesztéséhez vezethet. Aludj tehát inkább háton Te is!

 

Mosd rendszeresen meg az arcod! Nem pusztán reggel, hanem a lefekvés előtt is meg kell mosni arcot. Így eltávolítható az egész napi kosz, ezáltal a pólusok sem lesznek a szennyeződés által eltömődve. A szervezet pedig az éjszaka folyamán elvégzi a házi feladatot és visszatöltődnek a nap közben kiürült tartályok is.

 

Ne használj sok arcápolót! Néha a kevesebb több. Ha az ember mindenféle terméket az arcára ken, azzal bizony több kárt okozol, mint hasznot nyer. Hasznosabb inkább tanácsot kérni, bőrgyógyásztól, kozmetikustól, mert ők a tünetek alapján és a bőr állaga szerint is tudnak terméket javasolni. 

 

Igyál elég vízet! - A víz olyan, mint egy szent grál. Nem csak a szomjat oltja, és a szervezet belső részét táplálja, hanem a hiánya által a bőr elveszíti a rugalmasságát. A dehidratáció jelei lehetnek a kiszáradt arcbőr és a szem környékének besüllyedése. A tanács ez esetben az, hogy  legalább 6 pohár vizet kell elfogyasztani minden nap. A megfelelő folyadékbevitelre lefekvés előtt és felkelés után a legfontosabb. Fontos még arra is figyelni, hogy a kávé és egyéb szárító hatású dolgokat (pl.: alkohol) visszaszorítsuk. 

 

Ha ezeket az egyszerű dolgokat betartjuk, akkor a siker nem maradhat el!

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
164 013
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
164 013
Közösség

Szótár

Budapesti Tavaszi Fesztivál

A Budapesti Tavaszi Fesztivált 1981-ben alapítottál, mely azóta  Magyarország egyik... Tovább

Szent-Anna tó

Szent-Anna tó: Erdély egyik fő látványossága, melyhez ezernyi legenda csatolható.  A... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 104

Átlagos értékelés: 4.9

Érdekességek