hirdetes

40 felett is van élet, sőt! Minden 40 felettinek ajánlom ezt az írást!

Nem kell pánikba esni azért, mert elmúltál 40 éves, sőt! Kevesen tudják, de 40 felett kezdődik az igazi élet, a most következő cikket mindenkinek kötelezően ajánlom, olvassátok el és osszátok meg ti is! 

40 felett kezdődik igazán az élet, el is mondom, miért!

Te ott a monitor előtt, aki 40 felett vagy, és rettegsz, hogy mindjárt elmúlik az élet, hozzád szeretnék most szólni! Berágta magát az agyadba egy beteg bogár, aki azt sercegi: ragadj meg minden pillanatot, használj ki minden helyzetet, ami eléd kúszik, mert levegőt sem veszel és itt a halál. Tudod, ez egy hatalmas tévedés!


A halál ott kezdődik, ahol ez a gondolkodás. A lélek csodálatosan időtlen, szabad akár egy apró kolibri, súlytalanul és boldogan.  Drága, kedves férfiak és nők, akiket ez a gondolat mardos kínzóan! Tudjátok meg, kapuzárási pánikotok abból adódik, hogy nem halljátok meg a lelketek hangját, aki egyfolytában arról biztosít, a test múlandó ugyan, de ő ott bent állandó és örök. A következő oldalon folytatom!

hirdetes

Forrás

40 felett kezdődik igazán az élet, el is mondom, miért!

Fogadjátok el, hogy ez így van, engedjétek meg magatoknak a szabadságot, hogy végre szabadon örülhessetek az életnek! Nézzetek a tükörbe, lássátok meg csillogó szemeitekben ezt az igazságot. Ne sajnálkozzatok a múlandóságon, hanem ragadjátok meg az örömet, ami ott vár rátok, ha ezt bedolgoztátok hétköznapi gondolataitok közé. A halál nem tényező. Bármikor jöhet. Fiatalon is. Miért kellene szorongani miatta pont akkor, amikor már a temérdek tapasztalat miatt, sokkal okosabban igazodtok el a világban? 


Öregedni csak méltósággal érdemes, akkor kirajzolódik az arcon a belső béke. Az ilyen arcon látványosan nincs kortól való szorongás, csak öntudat. Megértés és elfogadás. Ott válik elérhetővé a pillanatban élés, a jelen-LÉT. Szeressétek a ráncaitokat, mert mindegyik mesélni tudna valamiről, ami ti vagytok. Az utatok jelzőtáblái, belső erőtök árulkodó nyomai. Megharcoltatok valamiért és akkor ő hozzátok szegődött társul. Nem szépség hiba, hanem erővonal. A tiétek, legyetek rá büszkék! Nézzétek meg a következő oldalon lévő embereket, és értsétek jól, amit mondtam!

hirdetes

Forrás

40 felett kezdődik igazán az élet, el is mondom, miért!

 

 

 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Magyar parlagi kacsa

Magyar parlagi kacsa: A 20. század elején a magyar parlagi kacsát már ősi magyar fajtaként... Tovább

Magyar szürke szarvasmarha

Magyar szürke szarvasmarha: Nemes magyar fajta. A magyar szürke szarvasmarha vagy magyar szürke... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek