hirdetes

5 cuki budapesti kávézó, ahová megérni beülni egy csésze kapucsínóra, vagy másra

Rékka

Te is szeretsz reggelente beülni egy helyes kis reggelizőbe, esetleg kávéházba, meginni egy csésze feketét, és elmajszolni mellé egy sütit? Z alábbi cikkben mutatok öt elképesztően cuki budapesti kávézót, ahol mindig szívet melengető érzés meginni valamilyen finom italt!

Ide érdemes beülni egy kávéra

Törökméz

A Törökméz a második kerületben található, a Margit utca 27. szám alatt. Ez egy fantasztikus reggelizőhely, ahol azonban nem csak reggel lehet kérni tipikus reggeli finomságokat. A reggelizőhöz tartozik egy kis delikát rész is, méghozzá gondosan válogatott élelmiszerekkel. Csupa magas minőségű teát, müzlit, csokoládét tartanak, úgyhogy amíg várunk, hogy kisüljön a bundáskenyér, könnyen elcsábul vásárlásra is az ember. Nincs túl sok fajta süti, ugyanakkor ami van, az mindig elképesztően finom. Érdemes néha betérni ide, és meginni egy jó csésze kávét a teraszon ücsörögve!

Matinée kávézó

A Matinée kávézó a hatodik kerületben, a Benczúr utca 2. alatt található. Ez egy igazi kutyabarát hely, úgyhogy igazán az sem gond, ha négylábú kedvenceddel együtt érkezel. Sőt, gyakran több a kutyus, mint a vendég – amit kutyabarátként szerintem te sem bánsz! Az atmoszféra roppant barátságos, jókedélyű, a vendégek többnyire ismerik egymást, sok kutyás szokott ide a nyitás óta. Ez nem az a fancy hely, ahol headset-es fazonok ülnek az asztaloknál laptoppal – itt csak bensőséges hangulatot és rengeteg szeretnivaló teremtményt találsz!

hirdetes

Csiga

A Csiga a nyolcadik kerületben, a Vásár utca 2. szám alatt található. Ma már a Rákóczi tér nem az a lepusztult közeg, mint 15 éve, hanem egy letisztult, karban tartott tér; ennek a sarkában áll a Csiga. Sajnos kiüllős része nincs, de bent szerencsére azért akad hely az ablak mellett is, ahonnan lehet kifelé kamillázni. A jó kis reggeliken kívül az ebédmenü is kedvező áron van, amihez még egy pohár sör, bor vagy kávé is jár. A nagy belmagasságnak, a galériának és a berendezésnek köszönhetően kicsit keleties a hangulat, olyan igazi marasztaló. Kutyabarát, minden nap nyitva van.

hirdetes

A cikk itt még nem ért véget, lapozz a következő oldalra további cuki kávézókért, sőt, a cikk végén még egy otthon is elkészíthető, hihetetlenül finom jegeskávé receptje is vár!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Fertő tó

A Fertő tó az ország nyugati csücskében található alacsony vízállású, néhol lápossá... Tovább

Körözött

Körözött:  Reggelik, tízóraik és vacsorák kihagyhatatlan kelléke.Gyorsan... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Ételek Gasztronómia Kirándulás Magyar Magyarország Programajánló Szórakozás