hirdetes

Ezt az 5 külföldi szállodát Neked is látnod kell! – Még a gazdagok álla is leesik ettől!

ZH

Sok olyan szálloda létezik a világon, amelyek igazán figyelemre méltóak, mi pedig most mutatunk 5 olyan helyet, amitől még a leggazdagabbak álla is leesik!

különleges szállodák

Különleges szállodák a nagy világból


Ki ne imádna utazni és ki ne imádná a különleges szállodákat?! Még ha pénzügyileg nem is tehetjük meg, hogy a világ legkülönlegesebb szállodáiban szálljunk meg, azért még nézelődni szabad, mi pedig ehhez most összegyűjtöttük 5 külföldi szállodát, amitől még a leggazdagabbak álla is le fog esni. Járhatunk a világ bármely táján a Maldív-szigetektől kezdve az európai nagy városokon keresztül a világ másik végéig, el sem tudjuk képzelni, hogy milyen érdekes építészeti csodákra lehetünk figyelmesek, ha keressük a lehetőségeket.

A világ legkülönlegesebb szállodái 

A listánkon elsőként a Dél-Tirolban található Hotel Hubertus áll, amit bátran jelenthetünk, hogy a legérdekesebb építészeti koncepció szállodák terén, amit 2022-ben láthattunk, ugyanis itt a feje tetejére áll a világ! A hotel építésztervező egy elgondolás mentén megalkották az upside-down elgondolást, amely egy fordított világot tárul elénk szó szerint.

A koncepciónál már csak a megvalósítás lett zseniálisabb és a végeredmény pedig a maga játékosságával tizenöt méterrel a föld felett, egyszerre sugároz innovatívságot és harmonikusságot.

Legszebb mediterrán hangulatú szálloda

Első pillantásra szerelem lehet az az amerikai Alsace-ben található szálloda is otthonosságával elárasztóan, amit a karamellbe öltöztetett enteriőr, és a puha, lágy színek varázslatos harmóniája tesz ennyire kívánatossá. Mintegy kétezer négyzetméternyi alapterületen helyezkedik el az ingatlan és negyvennyolc csodálatos vendégszoba várja a lakóit.

hirdetes

A berendezésben ötvözték a laza kaliforniai mediterrán stílust az ókori görög vonalakkal és a vintázs új értelmet nyert a szobákban. 

3. Egy olasz kolostor újjászületése

Észak-Olaszországban egy 17. századi kolostor születhetett újjá az új tulajdonosok révén, ráadásul egy luxusszálloda képében, amelynek egyik felében még ma is az apácák otthona található és aktív egyházi központként működik a Garda-tó északi csücskében.

hirdetes

A szálloda munkálatai 2020-ban kezdődtek meg Trento kulturális örökségvédelmi hivatalának szoros együttműködése mellett. A projekt két fő szakaszból állt: a kolostor belső tereinek helyreállításából és szállodává alakításából, valamint egy új wellness rész kialakításából.

4. Megtestesült párizsi álom

Talán már minden lány álmodott róla, hogy egyszer Párizs legszebb utcáin fog sétálni, a St. James Paris kastélyszálloda ehhez pedig a legjobb elhelyezkedést biztosítja Párizs 16. kerületében a Diadalív és a Porte Dauphine közvetlen szomszédságában.

A hotel elhelyezkedése mellett igazi francia eleganciájával vonzza mágnesként a turistákat és mind a berendezés, mind az enteriőr olyan mintha múltszázadba csöppennénk vissza csak a jelen luxusában. Természetesen az elkápráztató kinézete mellett a város legfinomabb ételeit kínálják a szállodában a Michelin-csillagos étteremben.

5. A Maldív-szigetek különlegessége

Bár a Maldív-szigeteken rengeteg különleges szállodával találkozhatunk a resort szigetek által és igencsak kiéleződött a verseny a luxusszállodák között, de a Park Hyatt tovább emelte a színvonalat az Overwater Reef Residence kibérelhető otthonával, amelyben három hálószobát, saját medencét és egy gigantikus hosszú teraszt is találhatunk természetesen a luxust igazoló berendezésekkel körítve.

A gyönyörű táj mellett izgalmas programokat is élvezhetik a vendégek, úszhatnak például cápákkal és különböző hajós utakra, búvárkodásra is lehet jelentkezni.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Siófok

Siófok: A Balaton déli partjának fővárosa, a magyar tenger nyári szórakozó központja.... Tovább

Új építésű lakás Pest megye

Új építésű lakás Pest megyében Ha új építésű lakás Pest megyében az, amit... Tovább

Tovább a lexikonra
Külföld
X
Kövess minket facebookon!