hirdetes

6 ajándékötlet férfiaknak

Puskás Rékka, ZH

Amennyiben jársz valakivel, időnként előfordulnak olyan események, amit a párok szeretnek megünnepelni, megajándékozni egymást. Nemsokára születésnapja lesz a szeretett férfinak? Vagy közeleg a Valentin-nap? Esetleg évfordulótok lesz?  De mégis milyen ajándék lenne a legideálisabb az alkalomra? Ebben a cikkben összeszedtem néhány egyszerű ajándékötletet, ami biztosan megdobogtatja kedvesetek szívét, ha ajándékba kapják.

Te mivel leped meg kedvesedet?

1. ajándékötlet: Fényképválogatás, mint ajándék

A közös fotóitokból készített tabló mindenképp helytálló ajándék. A kettőtök élményeiből készült válogatással épp ezért nem tudsz mellé lőni. Amennyiben már sok-sok éve együtt vagytok, azt is csinálhatod, hogy annyi fénykép kerül a válogatásba, ahány évet együtt töltöttetek. Összeállíthatod egy nap keretbe, amibe több kép is belefér, de lehet kapni olyan kereteket, melyek eleve úgy vannak kialakítva, hogy számos kép elférjen rajtuk. Ha közös a lakásotok is, különösen jól mutat egy ilyen a falon, és mindkettőtök arcára mosolyt csal minden alkalommal, mikor odatéved a pillantásotok. Sőt, ha még személyesebbé szeretnéd tenni, olyan keretet is lehet kapni, amit fel lehet tölteni a fénykép körül apró szivecskékkel, ezekre akár írhatsz is. 

2. ajándékötlet: Ajándék vacsora, vagy piknik

Piknikezni nagyon jó, ráadásul készülni is tudsz rá. Készíthetsz akár finom szendvicseket, valamilyen salátát mellé, édességnek gyümölcsöt, például epret, de befér a kosárba egy flakon tejszínhab is. Az evést követően sétálhattok, vagy gyönyörködhettek a tájban, meghitten, kettesben. Persze, ehhez nem árt, ha olyankor van a jeles alkalom, amikor ezt az idő is engedi. De ha ti a legnagyobb tél közepén találtatok egymásra, egy különleges vacsorát akkor is tudsz készíteni, feldíszítheted az asztalt gyertyákkal, esetleg egy közös képpel, aláfestő zenének pedig összeállíthatsz egy playlist-et olyan dalokkal, amiket mindketten szerettek. Sok férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet út, ezért valószínűleg sikere lesz a konyhai sürgés-forgásodnak. Ha már közös gyerekeitek is vannak, erre az estére kérd meg a nagyszülőket, hogy vigyázzanak rájuk, hogy ti kettecskén lehessetek; ha egyébként gyerekzajtól hangos a lakás, akkor pláne nagy örömöt fog szerezni, hogy végre intim kettesben tölthettek egy estét.

hirdetes
hirdetes

3. ajándékötlet: Kreatív ajándék – 100 ok, amiért szeretlek

Ezt ugyan időigényesebb elkészíteni, ezért jobban jársz, ha már hetekkel korábban neki látsz, mégis remek ajándékötlet. Apró papírdarabokra írd fel, miket szeretsz a másikban, miért szerettél bele, mit jelent ő a számodra, majd hajtsd ezeket össze apró darabokra. A 100 elég stílusosan hangzik, de 100 papírka bizony foglal némi helyet. Ezeket aztán dobáld be egy jó nagy üvegbe, vagy üvegcsuporba, írd rá, hogy mit tartalmaz az üveg (például 100 ok, amiért szeretlek), köss rá egy szép szalagot, vagy dekoráld máshogy, hogy ne csak egy csupor legyen, és készen is van. Miután megkapta, minden alkalommal mosolyt csal az arcára, ha egyet elolvas.

Még nincs vége, a következő oldalon még három ajándékötlet vár, a végén pedig szavazhatsz, neked melyik tetszik a legjobban!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Budapest látnivalói

Budapest fantasztikus és magával ragadó város. Nem véletlenül szerepel évek óta a... Tovább

Farsang

Farsang: Télűző, hagyományőrző ünnep. Régen úgy tartották, hogy a farsang rendbontással,... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Érdekességek Magyar Magyarország