hirdetes

80 nap alatt a Föld körül a Pesti Színházban

VN

Fergeteges ez a 80 nap alatt a Föld körül: Zenés káosz Verne Gyula, Csorba Lóci és Divinyi Réka ötleteiből- olvasható a színlapon is. A 130 perces előadást 10 éven felülieknek ajánlják, de ők garantáltan élvezni fogják ezt a Föld körüli felfordulást, a jó zenéket, remek alakításokat, és ötletes díszleteket.

80 nap alatt a Föld körül Pesti Színház kritika

80 nap alatt a Föld körül

Jules Verne 80 nap alatt a Föld körül című műve egészen nagy sikert aratott, én például gyerekként imádtam az ebből készült meseváltozatot, így mikor megláttam, hogy hamarosan színre kerül nagyon megörültem. Már akkor eldöntöttem, látni akarom. Azután a  színlapot tanulmányozva jöttem rá, hogy ez nem akármilyen feldolgozás lesz, hanem valószínűleg fergeteges, tekintve, hogy a Lóci játszik zenekar is helyet kap majd benne. De még a legszebb álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog az eredmény, a zenés káosz a színpadod, ami egyébként tökéletesen körbe kalauzolja a nézőket a Föld körül.

80 nap alatt a Föld körül a Pesti Színházban

„Phileas Fogg vérbeli angol úriember, aki precíz napirend szerint éli az életét. Köt egy képtelen fogadást, miszerint 80 nap alatt körbeutazza a Földet, mert a menetrend szerint ez lehetséges. Csakhogy a világ nemcsak a menetrendre hány fittyet, hanem Mr. Fogg terveire is, és kezdetét veszi egy őrült utazás vonaton, hajón, lóháton, elefánton, jégvitorláson és minden egyéb járművön.”- olvasható a színlapon, de azt hiszem, ezt a történetet talán mindenki ismeri. Azonban arra, ami a színpadon történik közel sem ilyen egyszerű felkészülni. A Magács László által rendezett darab csupa pezsgés, móka, kacagás, jó zene, és látvány. Egy pillanatra sem szabad lankadni a jelenetek hada között. 

hirdetes

További információkat a 80 nap alatt a Föld körül előadásról a színház oldalán találtok, ahol a műsort is megtaláljátok, és jegyet is tudtok vásárolni!  

hirdetes

 

80 nap alatt a Föld körül a Lóci játszikkal

Őszintén meg kell mondanom, hogy az egyik legnagyobb érvem, amellett, hogy meg kell néznem ezt a darabot a Pesti Színházban, az a Lóci játszik zenekar volt. Nagyon szeretem a zenéjüket, és valahogy pont el tudtam őket képzelni egy színházi ínpadon is. Ha nem ismered őket, mindenképpen hallgasd meg őket, külön albumot is adtak ki 80 nap alatt a Föld körül címmel! Az élőzenés darabokat egyébként is nagyon kedvelem, mert van egy különleges bájuk, na, ennek egy egészen másmilyen bája, sőt sokkal inkább már varázsa volt. Ugyanis maga a zenekar frontembere is szerepet kapott a darabban, tehát nem csak egymás mellett zenélt a zenekar, és játszottak a színészek, hanem közösen életre keltették a darabot. 


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Kárpáti György

Kárpáti György: Kárpáti György a Nemzet Sportolója címmel kitüntetett háromszoros olimpiai... Tovább

Aggteleki karszt

Aggteleki karszt: Világörökségi részünk. Az Aggteleki-karszt Magyarország legészakibb... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Érdekességek Magyarország Magyarság Programajánló Szórakozás Történelem Utazás
X
Kövess minket facebookon!