hirdetes

A Béres Csepp és Béres Csepp Extra is a Hungarikumok között szerepel

SzT

A hungarikumok a magyar kultúra és gazdaság kiemelkedő értékei, amelyek egyediek, különlegesek, és amelyekre büszkék lehetünk. Ide tartozik a gasztronómiai különlegességektől kezdve a népművészeti alkotásokon át egészen a tudományos felfedezésekig minden, ami Magyarországot és a magyar embereket méltán képviseli a világban. És tudtad, hogy a Béres Csepp is hungarikum? Igen, az a bizonyos cseppecske, amely évtizedek óta erősíti az immunrendszerünket, és amelynek története legalább annyira különleges, mint maga a készítmény.

Hungarikum a Béres Csepp

A kép forrása: beres.hu

Béres Csepp és Béres Csepp Extra a Hungarikumok között

A Béres Csepp és továbbfejlesztett változata, a Béres Csepp Extra, a magyar gyógyszerkincs ékkövei. Id. Dr. Béres József találmánya, amelyet azzal a céllal hozott létre, hogy segítse a daganatos megbetegedések kezelését. A termék azonban hamar túlmutatott ezen a célon, és általános immunerősítőként vált ismertté. Az összetevők egyedisége és a kiváló minőség egyaránt hozzájárult ahhoz, hogy a Béres Csepp méltán kerüljön be a hungarikumok közé.

Immunrendszer erősítő a legkisebbeknek is

Az egészség megőrzése különösen fontos az őszi-téli időszakban, amikor a megfázások és influenzák ideje van, de érdemes odafigyelni magunkra igazából egész évben. A Béres Csepp különlegessége abban rejlik, hogy szinte bárki használhatja, legyen szó gyerekekről, felnőttekről vagy akár idősekről. Már 3 éves kortól és 15 kg testsúly felett is adható, így a legkisebbek immunrendszerét is erősítheti. Egyedül az élsportolóknak kell kerülniük a készítményt, mivel egyik összetevője, a kobalt-klorid hexahidrát miatt illegális doppingszernek minősülhet. De átlagemberként nekünk jól jön az a kis dopping a fárasztó mindennapokra! :)

hirdetes

A Béres Csepp története

A Béres Csepp története 1972-ben kezdődött, amikor id. Dr. Béres József megalkotta a készítményt. Az alapötlet az volt, hogy a nyomelemhiány okozza a betegségek többségét, és ezek pótlásával az immunrendszer újra hatékonyan működhet. Bár a készítmény kezdetben daganatos betegeknek készült, hamar kiderült, hogy szélesebb körben is hasznos lehet. Hivatalosan csak 2000-ben ismerték el gyógyszerként, de addigra már sokan esküdtek a hatékonyságára.

A nyertes páros: C-vitamin és Béres Csepp

A Béres Csepp különösen hatékony nyomelempótlásra, de csak C-vitaminnal együtt. A legjobb felszívódás érdekében 50 mg C-vitamint kell bevenni mellé, amely Szent-Györgyi Albert, egy másik híres magyar tudós felfedezése. Az évek során a Béres Csepp összetétele alig változott, de megjelent egy új változat, a Béres Csepp Extra, ami még hatékonyabban támogatja az immunrendszert.

A Béres Minőség

A Béres Csepp minősége nemcsak a jogszabályi előírásoknak felel meg, hanem a Béres Gyógyszergyár szigorú belső minőségbiztosítási rendszereinek is. A Béres Minőség pecsét jelzi, hogy a termékek a legmagasabb minőségi színvonalon készülnek, megbízható alapanyagokból, professzionális gyártási körülmények között.

hirdetes

Mit jelent a Hungarikum cím a Béres Csepp számára?

A Béres Csepp 2013 óta a hungarikumok sorát gazdagítja, ezzel ismerve el a készítmény különleges értékét és minőségét. Ez a megtiszteltetés tovább növeli a Béres Csepp presztízsét, és méltán hirdeti a magyar innováció és kitartás eredményeit itthon és külföldön egyaránt. A Béres Csepp története példát mutat szorgalomból, kitartásból és az igaz értékek iránti elkötelezettségből, amelyek mindannyiunk számára inspirálóak lehetnek.

Ha mélyebben beleásnád magad a Hungarikumok témakörébe, akkor ez a cikkünk érdekes lehet számodra: Amikre büszkék lehetünk: a hungarikumok - 1. rész 

Forrás: beres.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

A pogány madonna

  Az egyik leghíresebb magyar filmről van szó. A Pogány Madonna 1980-ban forgatott,... Tovább

Balaton-felvidéki tanúhegyek

Balaton-felvidéki tanúhegyek: A Balaton felvidék legnagyobb látványosságai közé sorolhatóak... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Magyar Magyarország