hirdetes

A legfrissebb sporthírek egy helyen

Oláh Tamás

Akit érdekel a sport, jó helyen jár. A továbbiakban a sporttal kapcsolatos legfrissebb hírekről olvashat összefoglalóan. Olvashatnak az angol és a magyar futballról is továbbá foglalkozunk a Moto GP és a Formula-1 újdonságaival is.

Sporthírek minden mennyiségeben

Moto GP - Marquez úgy érzi, hogy nyerhet

A legutóbbi Stájer Nagydíj győztese, Miguel Olivera szerint rendkívülien zavaros a csapatok egymáshoz képesti erőviszonya az idei mezőnyben, de abban bízik, hogy ez hamarosan rendeződik.
Marc Marquez felkartörést szenvedett a szezonyitó Spanyol Nagydíjon, és azóta az is kiderült, hogy ez neki még további két hónap kényszerpihenőt jelent. Ez idő alatt az első öt futamon három új győztest üdvözölhettünk a MotoGP-ben – versenyzők és csapatok közül is–, és már 11 pilóta, azaz a mezőny fele kapott helyet a dobogón, az összetettben pedig csupán 35 pont a különbség az első tíz helyezett között.
Miguel Oliveira, aki a legutóbbi Stájer Nagydíjon top kategóriás karrierjének első győzelmét zsebelte be, úgy véli, Marquez nélkülözése és a versenyzők emiatt megváltozott hozzáállása kavarta fel az állóvizet, de úgy véli, a következő futam megfelelő rangsort fog állítani az erőviszonyokat tekintve:

hirdetes

„Úgy gondolom, és ez csak az véleményem, hogy amint Marquez kikerült a képből, szerintem hirtelen mindenki úgy érezte, hogy elkezdhetnek futamokat és bajnokságokat nyerni” – idézték a portugál szavait. „És szerintem ez az érzés még mindig ott van kicsit. Ezért nincs egyértelmű esélyes a világbajnoki harcban, de szerintem elég korán is van ahhoz, hogy meg lehessen ezt határozni. Remélhetőleg a következő néhány versenyen látni fogjuk, ki szerez nagyobb állandósággal dobogós helyezéseket és több pontot, mert végül ez fog majd dönteni.”

hirdetes

Angol Futball- Két koronavírusos játékos a Manchester Cityben

A Manchester City labdarúgócsapata a hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy két labdarúgójuknak, Rijad Mahreznek és Aymeric Laporte-nak is pozitív lett a koronavírustesztje.

A klub által kiadott közlemény szerint a csapattagok teljesen tünetmentesek és a Premier Leauge tanácsaival egyetértve önkéntes karanténba vonultak.

Magyar Futball- Az utánpótlásból teljes csapatok kerültek karanténba

A Debreceni Labdarúgó Akadémia vezetősége vasárnap folyamán értelsült arról, hogy az egyik U17-es játékos Covid tesztje pozitív lett. 

A téma a következő oldalon folytatódik, lapozz, ah érdekel, illetve egy szafros pletyka a Forma-1 házat ájékáról!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Szent István szobra

Szent István szobra: I. (Szent) István, az utolsó magyar fejedelem és az első magyar király.... Tovább

Hologram

Hologram: A holográfia a fény hullámtermészetén alapuló olyan képrögzítő eljárás,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Külföld Magyarország Sport