hirdetes

A legjobb applikációk utazáshoz

Mára már szinte elképzelhetetlen egy napunk okostelefon nélkül, ezért nem meglepő, ha utazáskor, nyaraláskor is a segítségünkre lehetnek ezek a készülékek.

Ezek a legjobb applikációk utazáshoz!

Szálláskeresés - Külföld: booking.com Belföld: szallas.hu

Az egyik legnehezebb feladat a tökéletes szállás megtalálása. Rengeteg tényezőn múlik, hogy mitől lesz egy szállás megfelelő, és általában mindenkinek mások az igényei a szálláshellyel kapcsolatban. Az egyik legismertebb alkalmazás a booking.com alkalmazása, ahol rengeteg szállást találsz, és többféle szempontok alapján választhatod ki a számodra megfelelőt.

Segítség a pakoláshoz – PackPoint

A pakolás nem tartozik a kedvenc feladataink közé, amiben a PackPoint lehet a segítségedre. Biztosít egy listát, amit nem valószínű, hogy el fogsz hagyni, valamint arról is tájékoztat, hogy a helyszín, időjárás alapján mit érdemes magaddal vinned.

Ezek a legjobb applikációk utazáshoz!

Készülj fel! – stay.com

Az alkalmazással számos információt tölthetsz le az adott helyről ingyenesen a telefonodra. Az adatbázis mindent tartalmaz, amire szükséged lehet, mint éttermek, múzeumok, látványosságok, és egy részletes várostérkép is. A legjobb benne, hogy internet kapcsolat nélkül is működik.

Ha már megérkeztél – TripAdvisor

A nyaralás alatt biztosan többször is felmerül a kérdés, hogy mit is lehet csinálni az adott helyen, ezért nem árt, ha van egy olyan alkalmazás a telefonodon, mint a TripAdvisor. Az alkalmazás rendkívül népszerű hazánkban is. A lényege, hogy az emberek értékelik azokat a helyeket, ahol megfordultak, ami alapján láthatod, hogy az adott helyről mi a vendégek véleménye.

Ezek a legjobb applikációk utazáshoz!

A legfontosabb látnivalók – Tripomatic

Ha letöltöd a Tripomatic alkalmazást, biztos lehetsz benne, hogy nem fogják elkerülni a nevezetességek a figyelmedet. Az app akkor is jelez, ha egy fontosabb látnivaló közelében jársz. Bemutatja, hogy mit és mikor érdemes meglátogatnod, valamint térképeket is elérhetsz a segítségével. Az adatbázis folyamatosan bővül.

Érdekes események – The Event Finder

Ez az alkalmazás a közeledben lévő eseményeket mutatja meg neked. Ha letöltöd ezt az appot, biztosan nem maradsz le a koncertekről, fesztiválokról.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Sástó

Sástó: A Sástó Magyarország legmagasabban fekvő tava a Mátrában. Kiváló csónakázó- és... Tovább

Őrségi Nemzeti Park

Őrségi  Nemzeti Park: Hazánk 10 Nemzeti Parkjának egyike. Az Őrségi Tájvédelmi... Tovább

Tovább a lexikonra