hirdetes

A pénteki esküvő előnyei

LK

A legtöbb embernek az esküvő időpontjáról egy szombati nap jut eszébe, pedig a pénteki esküvőnek számos előnye van. Bemutatjuk, hogy miért érdemes pénteken tartanod az esküvődet! 

A pénteki esküvő előnyei

Az esküvőnk életünk egyik legszebb és legmeghatározóbb napja, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan zajlik, hiszen örökre emlékezni fogunk rá. Minden nőnek van egy elképzelése a Nagy Napról, amihez hűen tartják magukat. Általában ha esküvőről beszélünk, mindenkinek egy gyönyörű, szombati nap jut eszébe, hiszen valamiért Magyarországon ez a hagyomány terjedt el. Annyira megszoktuk már ezt, hogyha valaki pénteken tartja az esküvőjét, egyese embereknek érthetetlen. A legtöbb pár pedig bele sem gondol abba, hogy pénteken is lehet hibátlan egy esküvő, sőt, számtalan előnye lehet annak, ha valaki ezt a napot választja. Bemutatjuk, hogy milyen előnyei vannak a pénteki esküvőnek!

hirdetes

Pénztárcabarát megoldás

Egy pénteki esküvőnél sokkal több lehetőség adott, hiszen kevesebben választják ezt a napot. A fotósok, zenészek közül is sokkal többen érnek rá ilyenkor, ráadásul a helyszíneken is gyakran kedvezményekkel várnak. 

Könnyebb helyszínt találni

Mivel szinte minden pár szombaton tartaná az esküvőjét, sokkal egyszerűbb egy pénteki napra helyszínt foglalni. Valószínűleg olcsóbb is, és ebben az esetben olyan helyszínek is szóba jöhetnek, amik egy szombati esküvőnél semmiképp. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Főzés

A főzés egy olyan konyhatechnológiai hőközlési művelet, melynek során az... Tovább

Zsolnay Kulturális Negyed

Zsolnay Kulturális Negyed: A Zsolnay Kulturális Negyed a Pécs 2010 Európa Kulturális Fővárosa... Tovább

Tovább a lexikonra
Utazás