hirdetes

Bővebben a Puskás stadion áráról

Kell-e a Puskás stadion? Mostanában ez a kérdés is élénken foglalkoztatja a közvéleményt. Jogosan merül fel az a kérdés, hogy miért kell mindenből politikai kérdést csinálni? Olimpia megbukott. Jó persze, valószínűleg nem Budapest nyerte el a rendezés jogát, de teljesen jogos az a megállapítás, hogy már megint akkor adtunk fel egy versenyt, mikor még el sem indultunk szinte rajta.Fog-e vajon több kórház épülni? Az egészségügy jobb lesz-e? Eddig legalább tudtuk, hogy mire megy el az a sok pénz. Most már nem. Tudjuk, hogy nem az Olimpiára...

Az új Puskás stadion ára

Szóval a Puskás stadion. Az ellenzők (akik egyébként szinte mindig-mindent csak elleneznek) sokallják és felhoznak szinte kivétel nélkül csak negatív példákat a stadion kapcsán. Itt olcsóbb, miért ekkora, nem is így néztek ki a tervek, minek ez nekünk. És még hasonló kérdések.

Nézzük akkor meg szép sorjában. Vegyük csak a szomszédos országokat példának. Románia nemzeti stadionja a bukaresti Arena Națională 3 év alatt épült fel és építési költsége 234 millió euró volt.

hirdetes

Szerbia legnagyobb stadionja Belgrádban van, és a Crvena zvezda hazai pályája. 1963 óta látogatható és 55 000 néző szórakozhat itt. Tervben van egy új aréna építése, melyet tavaly jelentettek be, 50 000-es lesz és 150 millió eurót szánnak rá.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

További cikkek ebben a témában

Szótár

Esztáz-kői-barlang

Esztáz-kői-barlang: Az Esztáz-kői-barlang a Bükk-hegység déli részén, Felsőtárkánytól... Tovább

Tordai Sóbánya

Tordai Sóbánya: Népszerű idegenforgalmi helyszín Erdély kapujában. Kolozsvártól 35 km-re... Tovább

Tovább a lexikonra
Hobbim a futball Hobbim a sportgazdaság