hirdetes

A Tesco hősként tekint a dolgozókra, 80 ezer forint bónusz fizet!

Bettina

80 ezer forintot fizet a dolgozóinak a Tesco áruház!

80 ezer forint bónusz a Tesco dolgozóknak

Gondoltad volna, hogy milyen bónuszt fizet a Tesco? 

Nagyszerű munkahely a tesco szerinted is? 80 ezer forintot fizet a dolgozóinak, mivel kitartóan és hősiesen dolgoztak a legnehezebb időszakban is.

A Tesco Global Áruházak Zrt. megbecsüléssel tekint a munkavállalóira! A járvány kezdete óta már negyedik alkalommal fizet bónuszt több mint tízezer munkatársának, eddig most fizeti a legmagasabb összeget. Arra is fény derült, hogy az is kiderül, hogy a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) és a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ) nagyra értékeli a munkavállalók Covid–19 idején végzett kimagasló munkáját, és ennek elismeréseként tekint a vállalat által bejelentett bónusz kifizetésére.

ÁPRILIS 14-ÉN UGYANIS A TESCO MAGYARORSZÁG HR VEZETŐI TÁJÉKOZTATÁST ADTAK A VÁLLALATNÁL KÉPVISELETTEL RENDELKEZŐ SZAKSZERVEZETEK VEZETŐI RÉSZÉRE A „KÖSZÖNÖM” BÓNUSSZAL KAPCSOLATBAN, ÉS A BEJELENTÉS ÉRTELMÉBEN AZ ÁRUHÁZAKBAN, LOGISZTIKAI KÖZPONTOKBAN TÖBB MINT TÍZEZER MUNKAVÁLLALÓ RÉSZESÜL EBBEN A JUTTATÁSBAN, VAGYIS AZ ÁRUHÁZBAN, LOGISZTIKAI KÖZPONTBAN DOLGOZÓK, ILLETVE AZ ÚGYNEVEZETT WL1 SZINTŰ IRODAI MUNKATÁRSAK EGYSZERI BRUTTÓ 80 000 FORINT KIFIZETÉSBEN RÉSZESÜLNEK!

hirdetes
hirdetes

A KASZ és KDFSZ teljesen egyetért az elismeréssel, és úgy fogalmaztak, hogy a kereskedelmi munkavállalók hősként viselkedtek a járványhelyzet legnehezebb idején is, hiszen az egészségügyi dolgozókat követően ők találkozhattak a legtöbb vírushordozóval a munkájuk végzésekor. Mégsem vonultak vissza, eszükbe sem jutott, hogy felmondjanak, hősként viselkedtek és segítették az országot, hogy minden ember hozzáférjen a termékekhez.  Amikor csak az egészségük lehetővé tette, dolgoztak az üzletekben, feltöltötték a polcokat és kiszolgálták a vásárlókat. Ezzel mindent megtettek azért, hogy az embereknek legalább azt a biztonságot meg tudják adni, hogy a mindennapi élethez fontos termékeket beszerezhessék, ne kelljen senkinek sem aggódnia, hogy nem tud ételhez/italhoz jutni vagy egyéb fontos dologhoz.

A szakszervezetek maximálisan támogatnak minden olyan kezdeményezést, amely elismerésben részesíti ezt a példamutató helytállást, és köszönetüket fejezik ki a Tesco Global Áruházak Zrt.-nek, bízva abban, hogy ez az elismerés azt is megerősíti, hogy a vállalat kiszámítható, biztos jövőt biztosít a munkavállalói számára.

Mi is köszönjük a dolgozóknak, hogy saját egészségüket kockára téve biztosították és biztosítják mai napig a vásárlók igényeit!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Aquincumi Múzeum

Aquincumi Múzeum: Budapest egyik leghíresebb, szabadtéri múzeuma.  A mai Óbuda... Tovább

Kisföldalatti

Kisföldalatti: Az M1-es metróvonal (Millenniumi Földalatti Vasút vagy a köznyelvben... Tovább

Tovább a lexikonra