hirdetes

A Tesco hősként tekint a dolgozókra, 80 ezer forint bónusz fizet!

Bettina

80 ezer forintot fizet a dolgozóinak a Tesco áruház!

80 ezer forint bónusz a Tesco dolgozóknak

Gondoltad volna, hogy milyen bónuszt fizet a Tesco? 

Nagyszerű munkahely a tesco szerinted is? 80 ezer forintot fizet a dolgozóinak, mivel kitartóan és hősiesen dolgoztak a legnehezebb időszakban is.

A Tesco Global Áruházak Zrt. megbecsüléssel tekint a munkavállalóira! A járvány kezdete óta már negyedik alkalommal fizet bónuszt több mint tízezer munkatársának, eddig most fizeti a legmagasabb összeget. Arra is fény derült, hogy az is kiderül, hogy a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) és a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ) nagyra értékeli a munkavállalók Covid–19 idején végzett kimagasló munkáját, és ennek elismeréseként tekint a vállalat által bejelentett bónusz kifizetésére.

ÁPRILIS 14-ÉN UGYANIS A TESCO MAGYARORSZÁG HR VEZETŐI TÁJÉKOZTATÁST ADTAK A VÁLLALATNÁL KÉPVISELETTEL RENDELKEZŐ SZAKSZERVEZETEK VEZETŐI RÉSZÉRE A „KÖSZÖNÖM” BÓNUSSZAL KAPCSOLATBAN, ÉS A BEJELENTÉS ÉRTELMÉBEN AZ ÁRUHÁZAKBAN, LOGISZTIKAI KÖZPONTOKBAN TÖBB MINT TÍZEZER MUNKAVÁLLALÓ RÉSZESÜL EBBEN A JUTTATÁSBAN, VAGYIS AZ ÁRUHÁZBAN, LOGISZTIKAI KÖZPONTBAN DOLGOZÓK, ILLETVE AZ ÚGYNEVEZETT WL1 SZINTŰ IRODAI MUNKATÁRSAK EGYSZERI BRUTTÓ 80 000 FORINT KIFIZETÉSBEN RÉSZESÜLNEK!

hirdetes
hirdetes

A KASZ és KDFSZ teljesen egyetért az elismeréssel, és úgy fogalmaztak, hogy a kereskedelmi munkavállalók hősként viselkedtek a járványhelyzet legnehezebb idején is, hiszen az egészségügyi dolgozókat követően ők találkozhattak a legtöbb vírushordozóval a munkájuk végzésekor. Mégsem vonultak vissza, eszükbe sem jutott, hogy felmondjanak, hősként viselkedtek és segítették az országot, hogy minden ember hozzáférjen a termékekhez.  Amikor csak az egészségük lehetővé tette, dolgoztak az üzletekben, feltöltötték a polcokat és kiszolgálták a vásárlókat. Ezzel mindent megtettek azért, hogy az embereknek legalább azt a biztonságot meg tudják adni, hogy a mindennapi élethez fontos termékeket beszerezhessék, ne kelljen senkinek sem aggódnia, hogy nem tud ételhez/italhoz jutni vagy egyéb fontos dologhoz.

A szakszervezetek maximálisan támogatnak minden olyan kezdeményezést, amely elismerésben részesíti ezt a példamutató helytállást, és köszönetüket fejezik ki a Tesco Global Áruházak Zrt.-nek, bízva abban, hogy ez az elismerés azt is megerősíti, hogy a vállalat kiszámítható, biztos jövőt biztosít a munkavállalói számára.

Mi is köszönjük a dolgozóknak, hogy saját egészségüket kockára téve biztosították és biztosítják mai napig a vásárlók igényeit!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Céges karácsonyi buli helyszín

Egy céges karácsonyi buli esetében kifejezetten fontos, hogy jó helyszínt találjunk, hiszen a... Tovább

Utazás Magyarországon

Az utazás fogalma mai értelemben alapvetően egy vagy több személy helyváltoztatását jelenti,... Tovább

Tovább a lexikonra