notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ami ma politika néven fut, az vicc Magyarországon –de ugye neked sincs kedved nevetni?

hirdetes

Ami ma politika néven fut, az vicc Magyarországon – de ugye neked sincs kedved nevetni?

Lévi

Te is úgy érzed, az egymásra mutogatás, egymás hajának tépése a mai magyar politikai életben olyan, mint a rossz gyerekek civódása? Akkor olvasd el cikkünket és tarts velünk!
 

Ami ma politika néven fut, az vicc Magyarországon –de ugye neked sincs kedved nevetni?

Nem mondhatnám, hogy soha nem érdekelt a politika, de soha nem voltam egyetlen párt tagja sem. Szavazni eljártam, de nem habzott soha a szám senki ellen vagy mellett. De most végleg elegem lett a magyar politikából. És nem valamelyik pártból, hanem az egész óvodás civakodásból. A legnevetségesebb az, amit a magyar médiumok egymással tesznek. A 444 és az Index szerint az Origio a kormány szócsöve. Az Origó szerint az Index Simicska lapja, a Jobbik szócsöve, a 444 pedig Soros lapja, a liberális világ szócsöve.

Harsogják mindezt úgy egymásra, mintha valaki is komolyan tudná venni őket, hogy ők függetlenek. Úgy érzem magam, mint amikor a gyerekek megesznek közösen egy tál sütit, mindenkinek fülig csokis az arca a sütitől, de egymásra mutogatnak, hogy ŐŐŐŐŐ ette meg, én hozzá sem nyúltam. Illetve nyilván van egy kemény mag, aki el akarja hinni, hogy az ő kedvenc újsága független, az az elvakult mag, akikből szintén elegünk van. Minden oldalról. Ha pedig bebizonyítják neki, hogy néééézd, az újságodat Soros, Simicska, vagy a kormány pénzeli, esetleg annyit mond, jó, de ilyen is kell legyen, mert a többinek is van. Jó, legyen, de akkor legalább ne dobáljatok egymásra sarat. Írjátok meg a véleményeteket a bevándorlásról, a kormányzásról, de ne próbáljatok meg függetlennek látszani. Mert független hírportál csak egy van, és az a Magyarországom.hu

hirdetes

 

Kik vagyunk mi, és miért vagyunk függetlenek?

Egy kis kiadó vagyunk, amit az online marketing és a Facebook tett naggyá. Több, mint 2 millió Facebook rajongónk van, oldalaink gyakran tízmilliós nagyságrendben érnek el embereket. Sok nagy Facebook oldal van ma Magyarországon, nekünk viszont rengeteg közepes, mellyel elérjük a 2 milliós számot.

És miért vagyunk függetlenek? Egyrészt mert utáljuk a politikát és azokat akarjuk kiszolgálni, akiket ez a marakodás nem érdekel. Adunk viszont érdekes híreket a természetről, a Balatonról, állatokról, divatról, marketingről, lakberendezésről és minden egyébről. Ami felvidít és örömmel tölt el. Mert a politika csak haraggal. De akkor miből élünk? Minket nem fizet sem Simicska, sem Soros sem a kormány, megmondjuk őszintén Belőletek élünk kedves olvasók! Hirdetéseket helyeznek el az oldalunkon, és ha ezekre kattintotok, mi pénzt kapunk belőle. Ez a tisztességes. És ez ad jó érzést. Lehet, a mi cikkeink nem olyan mívesek, mint a „nagyoké”, de legalább szívből jönnek, és nem azért, mert valaki így diktálja. 

hirdetes

Ha kedves olvasó, Te is ilyen hírekre vágysz, kövesd Facebook oldalainkat, mutatom őket:

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
10 605
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
1 934 638

Szótár

A téliszalámi

A téliszalámi. Hungarikum. Az igazi téliszalámi Pick Márk által a XIX. század végén... Tovább

Sátorkőpusztai-barlang

Sátorkőpusztai-barlang: Magyarország egyik legnépszerűbb és legjelentősebb barlangja. Az... Tovább

Tovább a lexikonra