hirdetes

Ami ma politika néven fut, az vicc Magyarországon – de ugye neked sincs kedved nevetni?

Lévi

Te is úgy érzed, az egymásra mutogatás, egymás hajának tépése a mai magyar politikai életben olyan, mint a rossz gyerekek civódása? Akkor olvasd el cikkünket és tarts velünk!
 

Ami ma politika néven fut, az vicc Magyarországon –de ugye neked sincs kedved nevetni?

Nem mondhatnám, hogy soha nem érdekelt a politika, de soha nem voltam egyetlen párt tagja sem. Szavazni eljártam, de nem habzott soha a szám senki ellen vagy mellett. De most végleg elegem lett a magyar politikából. És nem valamelyik pártból, hanem az egész óvodás civakodásból. A legnevetségesebb az, amit a magyar médiumok egymással tesznek. A 444 és az Index szerint az Origio a kormány szócsöve. Az Origó szerint az Index Simicska lapja, a Jobbik szócsöve, a 444 pedig Soros lapja, a liberális világ szócsöve.

Harsogják mindezt úgy egymásra, mintha valaki is komolyan tudná venni őket, hogy ők függetlenek. Úgy érzem magam, mint amikor a gyerekek megesznek közösen egy tál sütit, mindenkinek fülig csokis az arca a sütitől, de egymásra mutogatnak, hogy ŐŐŐŐŐ ette meg, én hozzá sem nyúltam. Illetve nyilván van egy kemény mag, aki el akarja hinni, hogy az ő kedvenc újsága független, az az elvakult mag, akikből szintén elegünk van. Minden oldalról. Ha pedig bebizonyítják neki, hogy néééézd, az újságodat Soros, Simicska, vagy a kormány pénzeli, esetleg annyit mond, jó, de ilyen is kell legyen, mert a többinek is van. Jó, legyen, de akkor legalább ne dobáljatok egymásra sarat. Írjátok meg a véleményeteket a bevándorlásról, a kormányzásról, de ne próbáljatok meg függetlennek látszani. Mert független hírportál csak egy van, és az a Magyarországom.hu

hirdetes

 

Kik vagyunk mi, és miért vagyunk függetlenek?

Egy kis kiadó vagyunk, amit az online marketing és a Facebook tett naggyá. Több, mint 2 millió Facebook rajongónk van, oldalaink gyakran tízmilliós nagyságrendben érnek el embereket. Sok nagy Facebook oldal van ma Magyarországon, nekünk viszont rengeteg közepes, mellyel elérjük a 2 milliós számot.

És miért vagyunk függetlenek? Egyrészt mert utáljuk a politikát és azokat akarjuk kiszolgálni, akiket ez a marakodás nem érdekel. Adunk viszont érdekes híreket a természetről, a Balatonról, állatokról, divatról, marketingről, lakberendezésről és minden egyébről. Ami felvidít és örömmel tölt el. Mert a politika csak haraggal. De akkor miből élünk? Minket nem fizet sem Simicska, sem Soros sem a kormány, megmondjuk őszintén Belőletek élünk kedves olvasók! Hirdetéseket helyeznek el az oldalunkon, és ha ezekre kattintotok, mi pénzt kapunk belőle. Ez a tisztességes. És ez ad jó érzést. Lehet, a mi cikkeink nem olyan mívesek, mint a „nagyoké”, de legalább szívből jönnek, és nem azért, mert valaki így diktálja. 

hirdetes

Ha kedves olvasó, Te is ilyen hírekre vágysz, kövesd Facebook oldalainkat, mutatom őket:

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Főzés

Hiába, egy jó és tapasztalt háziasszonynak sem jut mindig eszébe, hogy mit főzzön vagy... Tovább

Márton nap

Márton nap: Egy népszokás, mely nem egyházi kialakulású. Anno Márton napja határnapként... Tovább

Tovább a lexikonra