notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az alacsony nők a legvonzóbbak, el is mondom, miért!

Az alacsony nők a legvonzóbbak, el is mondom, miért!

Sz.F.
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A szuperno.hu oldalon találtam rá erre a remek kis írásra, én minden egyes szavával egyetértek, nem is lehetne jobban megfogalmazni azt, miért vonzóak az alacsony nők, így módosítatlanul osztom meg veletek az írást! 

Az alacsony nők a legvonzóbbak, el is mondom, miért!

 

Soha nem volt gondom azzal, hogy alacsony vagyok. Mindig is szerettem kicsi lenni, sőt olykor rá is tettem egy lapáttal. Annak is van előnye, ha a tornasor végén állunk, habár fordítva nézve pont az az eleje. Gondoljunk csak a sztárvilág aprócska díváira!

 

Madonna, Kylie Minouge, Toni Braxton és Salma Hayek a 90-es évek óta őrzik vonzerejüket, pedig a mai egyetemista korosztály a gyerekük lehetne. Eva Longoria, Christina Aguilera, Shakira vagy Natalie Portman a harmincas éveikben is úgy festenek, mint egy főiskolás lány. Selena Gomez, Megan Fox és Emma Watson huszonévesen is kislányos bájukkal hódítanak.

 

Még sorolhatnám az apró termetű sztárokat a végtelenségig. Mindben közös, hogy szépek, csinosak, fiatalosak, és energikusak. Hogyan kovácsolhatunk előnyt a kicsiségünkből? Lássuk a titkokat! A következő oldalon folytatom! 

 

Forrás: Szuperno.hu

 

Az alacsony nők a legvonzóbbak, el is mondom, miért!

 

A törékeny kislány

Ha ránézel egy alacsony nőre, az első, ami szembetűnik, hogy olyan „édes”, kis picike. Törékenységünkkel kiváltjuk a férfiakból a védelmező ösztönt. Mindenáron meg akarnak védeni tűzön-vízen át. A széltől is óvnának, mi pedig boldogan omlunk karjaikba aléltan.

 

A segítségre szoruló bajba jutott nő

Alkatunkból adódóan folyamatos segítségre szorulunk. Minden alacsony nőnek van otthon egy kis létrája, amivel például az ágyneműhuzatot le tudjuk venni a felső szekrényből… Tulajdonképpen a liszt polcról való levételéhez is hívnunk kell a Kedvesünket, ha nem akarjuk folyton a létrát vonszolni.

 

Életünk hős férfija pedig máris rohan megmentésünkre és leveszi a lisztet, törölközőt, befőttet, ágyneműhuzatot és mindent, ami átlag magasságú embereknek elérhető. Mivel kicsik vagyunk, bizonyára gyengék is – vélik a férfiak – ezért mentesítenek minket a 20 liter ásványvíz és 10 kg mosószer cipelésétől. A felső polcok portörlése és a pókhálózás pedig ismeretlen fogalmak számunkra.

hirdetes

 

A tündérke

Kevés olyan helyzet van, amikor ne lehetne Párunk szívét meglágyítani egy felfelé nézős szempilla rebegtetéssel. Ha lábujjhegyen pipiskedve a nyakába csimpaszkodunk hozzá, teljes az összhatás.

 

Forrás: Szuperno.hu

 

Az alacsony nők a legvonzóbbak, el is mondom, miért!

 

Párunk egy gladiátor

hirdetes

Az alacsony, törékeny nők mellett a férfiak nagyok, erősek és bátrak, mint egy gladiátor. Egy pici nőt könnyebb derékon kapni, ölbe venni. A kicsi kézzel megfogott bicepsz is sokkal nagyobbnak tűnik. A fent említett cipeléstől való mentesítés pedig még inkább fejleszti az izomzatot.

 

A mini díva

A legtöbb alacsony nő imádja a magas sarkú cipőket. Szerencsések vagyunk, mivel nekünk teljesen mindegy, hogy 170 vagy 190 centi a párunk, akkor is felvehetjük a 10 centis sarkú cipőket. Nem utolsó sorban jobban mutat egy körömcipő 36-37-es méretben, mint egy 42-es. Ehhez pedig alapvetően nőies öltözködési stílus dukál, így többségünk mini dívaként jár-kel az utcán. Előnye az apró termetnek, hogy mindig találunk megfelelő méretet, maximum le kell vágni 10 centit a nadrág aljából.

 

Az örök fiatal

Alkatunkból adódóan jóval fiatalabbnak tűnünk a korunknál. Könnyen lehet, hogy 25 évesen elkérik a személyi igazolványt, hogy nagykorúak vagyunk e, 35 évesen pedig 27-28-nak tippelnek. A 40-es éveinkben járva azt gondolják, hogy a párunknak egy 30-as barátnője van. Minél idősebbek vagyunk, annál fiatalabbnak gondolnak.

 

Forrás: Szuperno.hu

 

Az alacsony nők a legvonzóbbak, el is mondom, miért!

 

Energiabomba

A legtöbb alacsony nőre jellemző, hogy rendkívül energikus. Száz helyen vagyunk, és tíz dolgot végzünk egyszerre. Mindenhol van belőlünk, akár egy cikázó mini villám, úgy közlekedünk a lakásban. Ez az energikusság tetszik a férfiaknak, hiszen ők is profitálhatnak belőle. Nagyon sok sikeres, befolyásos, híres nő az alacsony hölgyek közül kerül ki. Oka, hogy talán harcosabbak is vagyunk az átlagnál. Ha nem látszom ki a tömegből, majd felmászok egy magaslatra, hogy lássanak.

 

Megtanultuk tehát kompenzálni az alacsonyságunkat megfelelő viselkedéssel, öltözködéssel, stílusválasztással. Ma már bármelyik alacsony nő lehet fotómodell is, hiszen rájöttek a divatmagazinok híres fotósai és stylistjai, hogy könnyebb minket öltöztetni, mivel nekünk eleve XS-es a méretünk, míg a 180 centis modellek folyamatosan küzdenek érte. Arányosságunk miatt a képeken egészségesebbnek, fittebbnek hatunk, mint a sovány modellek. Manapság pedig az egészséges, karcsú, nőiesen izmos hölgy képe egyre inkább felváltja a csontsovánnyá fogyott, nyúzott arcú nők világát.

 

Hölgyek, 160 centiméter alatt is van élet! Nem is akármilyen!

 

(Megjegyzés: a cikk célja az alacsony termetű nők pozitívumainak kiemelése, nem pedig a magas nők negatívumainak hangsúlyozása.)

 

Forrás: Szuperno.hu

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
196 981
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
4 518 365
Közösség
hirdetes

Szótár

Közúti Rendelkezések Egységes Szabályozása

KRESZ: A KRESZ mozaikszó a Közúti Rendelkezések Egységes Szabályozása rövidítése.... Tovább

Mátyás-templom

Mátyás-templom: 1255-ben nyitotta meg a kapuit a budai oldal legszebb temploma, melynek az elmúlt... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 107

Átlagos értékelés: 5.0

Érdekességek