hirdetes

Alice Csodaországból Budapestre érkezik – Interaktív szabadulószobás játék Budapest utcáin – GYEREKEKNEK INGYENES!

ZH

Budapesten is nagy népszerűségnek örvendenek a szabadulószobás játékok, azonban augusztusban egy igazán különleges élményben lehet részünk a CluedUpp Games jóvoltából, ugyanis az egész Belvárost Csodaországgá alakítják, hogy megtalálhassuk Alice-t, akinek segítenünk kell kijutni!

Alice in wonderland

Alice in wonderland Budapest


2022. augusztus 6-án, szombaton Budapest utcai Csodaországgá változnak, és egy hatalmas, szabadulószoba stílusú élménnyé varázsolódnak egy napra, ugyanis Alice csapdába esett, az időnk fogytán van, valakinek pedig meg kell mentenie! A CluedUpp Games jóvoltából itthon is lehetőségünk lesz kipróbálni ezt az egyedülálló szabadulós játékot, és egy napra mi is belecsöppenhetünk Csodaország elvarázsolt és furcsa helyszíneire. Ahogy Alice, úgy nekünk is be kell esnünk a nyúlüregbe, ahol kalandok és lehetetlennek tűnő dolgok világába csöppenhetünk az Alice Csodaországban eseményen Budapesten. 

A játék során egy szabadulószobás játékhoz hasonlóan feladványokat és rejtvényeket kell megoldanunk, amelyek egyre közelebb visznek a végső megoldáshoz, de nem szabad késlekedni, mert akkor Alice bajba kerül! Őrült és huncut kihívások várnak, amikkel egy sötét összeesküvést oldhatunk meg Csodaország szívében! 

Mit kell tudni az Alice Csodaországban Budapest játékról?

hirdetes


Ez egy egyedülálló szabadtéri szabadulószoba stílusú élmény, amely Budapest utcáin játszódik. Nyakunkba kell venni a várost, keresnünk kell a nyomokat, meg kell oldanunk a rejtvényeket, hogy megoldást találjunk és teljesítsük a kihívásokat az elvarázsolt órával szemben. 
 

A játék átlagosan 2-3 órát vesz igénybe és augusztus 6-án reggel 9 és 14 óra között bármikor el lehet kezdeni a játékot.


hirdetes
A legjobb, hogy a játék 16 éven aluli gyerekeknek ingyenes és egy csapat számára elegendő 1 darab jegy, hogy részt vegyünk a játékban. Egy csapatban legfeljebb 6 felnőtt szállhat be, minimum viszont 2 személy kell a nevezéshez és egy csapatjegy 14 500 Forint.

A játékot egy alkalmazás segítségével tudjuk játszani, amelynek telepítésében a helyszínen segítenek, és megéri jelmezt ölteni és beilleszkedni a Csodaországba ugyanis, különböző díjakat is lehet nyerni a játék során: díjazzák a leggyorsabb csapatot, a legmenőbb Alice Csodaországban inspirálta kosztümöt, a legjobb csapat képet, a legkreatívabb csapatnevet, díjat kapnak a legügyesebb 16 év alatti játékosok, de még a kutyusokra is gondoltak és a legmenőbb kutyus is kaphat díjat. Ilyen és ehhez hasonló nyeremények várnak:

Hol játszódik majd az Alice Csodaországban?


Már maga a helyszín is varázslatos, és ezért nem is könnyű megtalálni, Alice is csak véletlen esetbe abba lyukba! Így a szervezők se árulják el a nagyközönség számára a pontos helyszínt, kizárólag 2 héttel a játék kezdete előtt tudhatják meg azok, akik jelentkeztek a játékra, de annyi biztos, hogy elég központi helyen zajlik majd.
Siess, mert az időd lejár, Alice-t pedig elnyeli örökre Csodaország! További információkért látogasd meg a CluedUpp Games weboldalát, a jegyeket is itt lehet beszerezni!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Soproni borvidék

Soproni borvidék Magyarország 22 borvidékének egyike. A Soproni borvidék Magyarország egyik... Tovább

Segesvári csata

Segesvári csata: Segesvár a mai Románia területén található, de az 1800-as években... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Hírek Programajánló Szórakozás