hirdetes

Érkezik az Állatkertek Éjszakája: Újra varázslatos élményekkel készülnek a gondozók!

ZH

Az idei évben ismét elérkezik az év egyik legvárva várt eseménye, az Állatkertek Éjszakája, melynek során az állatbarátok különleges programokkal és meglepetésekkel találkozhatnak a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Az esemény augusztus 25-én este hét órától éjfélig tart, és számtalan izgalmas attrakcióval készülnek a szervezők, hogy a látogatók felejthetetlen élményeket szerezzenek.

Állatkert

Változatos Programok és Éjszakai Látványosságok


Az Állatkertek Éjszakája eseményén a látogatókat izgalmas programok és éjszakai látványosságok várják. A fóka show, elefánttréning, cápák közé merülő búvárok és perzsa leopárdok látványetetése mind olyan érdekességek, amelyeknek részesei lehetnek a vendégek. Az este során botanikai előadások, kígyósimogató és lószerszámos zsákbamacska kvízjáték is várja az érdeklődőket, akik változatos módon ismerkedhetnek meg az élővilág különlegességeivel.


Varázslatos Élmények a Varázshegyben

A Varázshegyben a változatos élmények fokozódnak, ugyanis itt izeltlábú bemutatóval, ismeretterjesztő előadásokkal és planetáriumi vetítésekkel várnak minden érdeklődőt. A szabadtéri helyszíneken pedig a csillagászokkal való beszélgetés során az égbolt titkai is felfedezhetők lesznek.

Zenés Szórakozás és Programok a Főkapu Téren

hirdetes

A Főkapu téren tűzzsonglőrök és zenés produkciók szórakoztatják a közönséget, a Strokes ütőegyüttes pedig különleges zenei élményt nyújt. Színpadi produkciók sorát gazdagítja a Zenebatyu interaktív előadása és az Elysians produkció.

Nosztalgia és Kézműves Foglalkozások

Az eseményen lehetőség nyílik nosztalgikus élményekben való részvételre is, hiszen a Schaftner-féle körhinta és a Vurstli rész kihagyhatatlan programok közé tartozik. Az arcfestők és csillámfestők mellett állatos kézműves foglalkoztató és szelfibox is várja a látogatókat.

hirdetes

Éjszakai Fényfestés és Kedvezményes Örökbefogadás

Az esemény során az Ausztrálháznál, Nagytónál és Nagysziklánál, valamint a Mesterségek udvaránál egész estés fényfestés színesíti majd az állatkerti éjszakát. Az Állatkerti Alapítvány egész nap kedvezményes örökbe fogadással várja a látogatókat, akik prémium csomaggal örökbe fogadhatnak különféle állatokat.

Jegyárak és Részletek

Az eseményre érdeklődők a jegyeket a helyszínen vásárolhatják meg. A jegyárak a következők:

•    Babajegy (2 éves korig): 300 Ft
•    Gyermekjegy (2-14 éves korig): 4500 Ft
•    Felnőtt jegy (14 évestől): 6000 Ft

Az online jegyvásárlás is elérhető az esemény honlapján. Az Állatkertek Éjszakája során különleges programok és élmények várnak a látogatókra, így érdemes ellátogatni az eseményre, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak az élővilág sokszínűségének és varázsának megismerése során.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Szabadságszobor

Szabadságszobor: A Gellért-hegyi Szabadság-szobor Budapest egyik jelképe, felemelt kezében... Tovább

A Mikulás ünnep eredete

A Mikulás ünnep eredete: A Mikulás, akit Szent Miklósként is ismerünk, egy kis-ázsiai, Patara... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Állatok Belföld Érdekességek Ételek Európa Gasztronómia Hírek Kirándulás Külföld Magyar Magyar történelem Magyarország Magyarság Programajánló Regény Retró Sport Szórakozás Technológia Történelem Utazás